Rodina Tréblova z Ohnivého kuřete. Vzpomenete si na všechny?

Rodina Tréblova z Ohnivého kuřete. Vzpomenete si na všechny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ohnivé kuře byl velmi oblíbený seriál. Skvělé recepty, dostatek humorných situací, ale také láska a vztahy. Co víc si od seriálu přát. Pojďme společně zavzpomínat na ústřední rodinu Tréblových. 

Kdo by neznal komediální seriál Ohnivý kuře? Je to již několik let, co byl v televizi odvysílaný poprvé, ale hlavní dvojce kamarádů Mike a Burák nás baví i po letech v reprízách. Pamatujete si ale také na celou rodinu Tréblových? Pojďme se na tuto rozmanitou seriálovou rodinu podívat a zavzpomínat na její členy. 

Karel Trébl (Petr Štěpánek) 

Karel Trébl je nejstarší člen této rodiny. Je zakladatelem a na začátku i majitelem rodinného hotelu Grand, kde se velká část příběhu odehrává. Je velmi čestný a férový muž a svou rodinu opravdu miluje.  

Leoš Trébl (Josef Polášek) 

Leoš je syn Karla. V první zhruba polovině příběhu je ženatý s Renátou Tréblovou, se kterou má syna Leoše mladšího. Kromě toho má také dceru Kláru a vnučku Dianu. Obě holky má velmi rád, ale kvůli své manželce se příliš často nekontaktují. V druhé polovině seriálu se naštěstí s Renátou rozvádí a dává svou rodinu do pořádku s novou láskou.  

Renáta Tréblová (Simona Babčáková) 

Renáta Tréblová se do této rodiny přivdala. Byla manželkou Leoše. Leošovu dceru Kláru nikdy v lásce neměla. Její nejvýraznější vlastností je intrikánství. Spolu s jejím synem Leošem Tréblem ml. připravili několik intrik, které hotel vedly do záhuby. Nakonec přijde o svého spojence a také o manžela. Od té doby se životem protlouká sama a peníze se snaží sehnat kde se dá.  

Klára Tréblová (Kristýna Leichtová) 

Klára je vnučka Karla a dcera Leoše. Je velmi milá a krásná žena. Kvůli své maceše Renátě se od rodiny odtrhla a s kamarádkou si splnila svůj velký sen – otevřely si cukrárnu. Z předchozího vztahu má dceru Dianu Tréblovou (Karolína Lipowská), se kterou má krásný vztah. Do života jí vešla láska. Říkají mu Mike a ukáže se, že jde opravdu o lásku osudovou.  

Leoš Trébl ml. (David Gránský)  

Leoš je společný syn Leoše a Renáty. Nadějný mladý podnikatel, který se naštěstí vydá svou vlastní cestou a odpoutá se od své intrikánské matky. Své štěstí najde v cizině. 

Zdroj článku:
  • Autorský text