Růžový, šílený a plný hvězd: Tenhle film bude asi nejšílenější výtvor příštího roku

Růžový, šílený a plný hvězd: Tenhle film bude asi nejšílenější výtvor příštího roku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ty barvy! Ty vlasy! To oblečení! První snímek Ryana Goslinga jako Kena ve filmu „Barbie“ je opravdovou zkouškou pro oči – ale i tak zvyšuje zájem o nový film od režisérky Grety Gerwigové.

Ryan Gossling jako Ken? Ano!

První obrázek filmu Barbie se objevil již před nějakou dobou. Tam jsme mohli vidět známou hračku, kterou hraje Margot Robbieová přesně tak, jak si ji člověk představuje: jako zářivou blondýnu v až bolavě růžovém autě na opravdu markantním růžovém pozadí. A Ken je jí sakra podobný, protože první obrázek ukazuje Ryana Goslinga s bledě blonďatými vlasy v džínové vestě a spodním prádle značky „Ken“ – a samozřejmě je i zde strašlivě růžové pozadí. Fotku najdete například na Twitterovém profilu „Warner Bros. Pictures“.

Ač se tyto obrázky mohou zdát jako splňování klišé, je možné, že Barbie je něco úplně jiného, než bychom si mohli myslet. Film je režírován Gretou Gerwigobou, která byla celkem třikrát nominována na Oscara za své filmy Lady Bird a Malé ženy, ve kterých se zaměřila na silné ženské postavy, které překračují normy. Scénář tohoto snímku napsala Gerwigová společně s jejím manželem Noah Baumbachem, který byl také již třikrát nominován.

Nadupaný s hvězdami

Přesná zápletka Barbie je v současnosti tajná, ale už se šíří zvěsti, že film má mít velmi silnou meta-úrovni, tedy sebeironické hrátky se známou značkou a filmovým byznysem. Také se často od jednotlivých herců tu a tam slýchá, že scénář k Barbie je naprosto skvělý.

Kromě Margot Robbieové a Ryana Goslinga si ve filmu zahrají i Simu Liu  komediální eso Will Ferrell, America Ferreraová, Kate McKinnonová, Alexandra Shippová, Kingsley Ben-Adir, Issa Raeová, Michael Cera, Emerald Fennell a Emma Mackeyová.

Zdroj článku: