Rodinné rozepře v Ulici: Vanda chystá slavnostní večeři pro mámu i její manželku, Marie však odmítne účast

Rodinné rozepře v Ulici: Vanda chystá slavnostní večeři pro mámu i její manželku, Marie však odmítne účast
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda chce Luďka předvést mámě během slavnostní večeře, kterou sama připraví. Pozve domů Jolanu a ví, že spolu s ní musí přibrat i Marii. Ačkoli to netěší ji ani Luďka, Marie je přece Jolanina manželka. Jenže zatímco Luděk souhlasí, Marie ostře zaprotestuje.

Život v přepychu Vandě vyhovuje, pomýšlí i na svatbu

Vanda si užívá radostí života na úrovni. Začala hrát golf a hodlá poctivě trénovat, aby nedělala ostudu před Luďkovými vlivnými přáteli. Řádně mu provětrala kreditní kartu a zřejmě s tím nehodlá přestat ani v budoucnu. Omotává si pana zubaře kolem prstu, což je tak trochu záhadou Adamovi a Kristýně – a vlastně asi všem, kdo Luďka znají. Co na ní vlastně vidí a proč kolem ní pořád skáče? To je ve hvězdách, v nichž Vanda vyčetla také to, že ji Luděk určitě brzy požádá o ruku.

On sám je relativně spokojen s aktuálním stavem věcí a netouží se nechat natlačit do dalšího vážného vztahu. Dost možná mu ale nic jiného nezbude vzhledem k tomu, jak moc je Vanda urputná a natěšená na jejich společnou budoucnost. V dnešní době navíc není neobvyklé, aby žena požádala o ruku muže, tak pozor, Luďku, aby ses nakonec nedočkal pořádného překvapení.

Co vlastně ten Luděk na Vandě vidí? Má něco za lubem? Zdroj: TV Nova

Vanda chce Luďka oficiálně představit mámě. Pozve i Marii?

Jakkoli je Vanda v současné fázi vztahu spokojená, uvědomuje si, že tomu stále něco chybí. Ráda by to celé udělala tak nějak oficiálnější, a když ne rovnou pompézní svatbou, tak alespoň tím, že konečně pozve na večeři mámu. Uvaří něco slavnostního a představí jí dokonalého Luďka v hřejivém domácím prostředí.

Jenže! Nehodilo by se pozvat jen samotnou Jolanu. Chtě nechtě musí k pozvánce přidat také Marii, koneckonců je to mámina manželka. Luďkovi jistě nebude příjemné trávit večer v její společnosti, ale musí se v rámci zachování dobrých vztahů alespoň jednou překonat. Nakonec to však vůbec nebude Luděk, kdo si postaví hlavu…

Večeře s Luďkem? Jedině přes Mariinu mrtvolu!

Jolana vyřídí pozvání Marii, která však nezaváhá ani vteřinu a důrazně odmítne. Za nic na světě nepřekročí práh Luďkova bytu, natož aby s ním večeřela u jednoho stolu. Ten mizera ublížil Blance, jež by jistě brala jako obrovskou zradu, kdyby s ním Marie najednou vycházela a v poklidu usedla k prostřené tabuli.

K manželčině neskrývané nelibosti Jolana začne rozepře Blanky a Luďka zlehčovat a poukáže na to, že Luděk možná jednou bude Vandiným manželem. Copak Marie nepůjde ani na svatbu? Těžko říct, co nastane v budoucnu, ale teď každopádně nebude žádná sbližující večeře.

Má snad jít Jolana sama? Copak by se přes to Marie nedokázala přenést? Blanka je teď šťastná s Evženem a bolestnou minulost jistě nechala za sebou. Kdepak, to Jolana rozhodně nemůže vědět! Dojde k hádce, v jejímž závěru se vlastně nic nevyřeší. Jak to tedy s večeří, kterou si Vanda naplánovala až na další týden, asi dopadne, zatím zůstává záhadou.

Zdroj článku:
  • Autorský text