Z Popelky zlatokopkou? Vanda rozhazuje Luďkovy peníze ve velkém

Z Popelky zlatokopkou? Vanda rozhazuje Luďkovy peníze ve velkém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes večer v Ulici se bude Luděk hodně divit, až uvidí zůstatek na své platební kartě. Půjčovat ji Vandě nebyl nejchytřejší nápad. Copak neví, že už v Kanadě prohýřila všechny peníze a pořádně se zadlužila? To děvče zkrátka nepozná, kdy má přestat…

Podej prst a Vanda si vezme celou ruku

Luděk Vandě zapůjčil platební kartu a jí se to tak zalíbilo, že odhodila všechny rozpaky i opatrnost a začala jeho peníze rozhazovat ve velkém. Potřebovala koneckonců reprezentativní oblečení do Japonska. A aby svůj nový vzhled dovedla k dokonalosti, musela samozřejmě přidat manikúru a nějaké další zkrášlovací procedury. A pak, jak už to tak bývá, se prostě nabalily různé drobné výdaje.

Když teď Luděk svou přítelkyni upozorní a pokárá, že udělala na kartě dluh, který je třeba urychleně splatit, aby mu nenaskakovaly další poplatky, Vanda se konečně chytne za nos. Vyčítá si to a slibuje, že se uskromní. Začne také dávat více lekcí angličtiny.

Její polepšení bohužel potrvá jen krátce, protože Luděk jí zase hned odpustí a ubezpečí ji, že peníze na účet doplní sám. Navíc souhlasí, že jí koupí drahé oblečení na golf, aby se nemusela stydět před ostatními hráči a jejich partnerkami.

Podmínka nestačí! Mára chce, aby šel Jakub sedět

Karla manželovi přizná, že mezi Věrkou a Jakubem došlo nedávno ke konfliktu, a právě na Věrčino doporučení zablokovala Kryštofovi v telefonu Jakubovo číslo.

Jakmile se o tom Kryštof dozví, odblokuje si ho a zavolá panu scenáristovi, aby mu řekl, že o všem ví a že už nemá Karlu čím vydírat. Jestli si myslí, že jim rozvrátí rodinu, je na omylu! Na konci rozhovoru se však Mára tak rozčílí, že mobilem praští o zem.

Zdroj: TV Nova

Mára se následně sejde s Jirkou Hermanem, aby se ho zeptal, jak probíhá vyšetřování a co Jakubovi reálně hrozí. Dost ho naštve a zklame zjištění, že ten mizera zřejmě vyvázne s pouhou podmínkou.

Kaštan propuštěn z nemocnice – zvládne se o sebe postarat?

Iva zajde do nemocnice za Kaštanem, právě když ho sestřička chystá k propuštění do domácího ošetřování. On si jako obvykle postěžuje, že je úplný mrzák, dceři přitom za celou dobu ani jednou nezavolal. Kdo se o něj v nejbližších dnech postará? Iva ho alespoň doprovodí domů a uvaří mu. Je jí ho líto a ráda by udělala víc, Vítek však zastává názor, že by se do toho už neměli míchat.

Zdroj: TV Nova

Anežka znovu nadhodí téma stáže a přemlouvá rodiče, aby ji pustili. Vítek s Ivou si vezmou čas na rozmyšlenou. Do čtvrtka dceři oznámí, jak se rozhodli.

Adam se zamiloval, proč ale zruší rande v kině?

Adam zahořel láskou, což se Luďkovi příliš nezamlouvá. Ať si chlapec užije, klidně, ale vkládat čas a energii do vážných vztahů? Raději by se měl věnovat studiu. Jarka je navíc pořád na seznamce uvedená jako nezadaná, což Adama trápí. Zavolá jí do práce, aby se s ní domluvil na setkání v Coolně, jenže si toho všimne Blanka. Jarce nezbývá než předstírat, že volal kvůli zubní hygieně.

Když se s Adamem později sejdou, on se jí svěří se svými pochybnostmi. Stojí o ni, nechce se však spálit ani ztrapňovat. Původně spolu měli jít do kina, ale asi bude lepší to zrušit.

Zdroj článku:
  • Autorský text