Nudí vás obyčejné filmy? Zhlédněte ty nejbizarnější snímky všech dob

Nudí vás obyčejné filmy? Zhlédněte ty nejbizarnější snímky všech dob
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V záplavě nových filmů natočených na jedno brdo se čas od času potřebujeme odreagovat a zhlédnout úplně bizarní snímek s nevysvětlitelnou zápletkou a divným hlavním hrdinou. Režiséři se naštěstí zaměřují i na tento žánr. Pojďme se společně podívat na ty nejvíce bizarní snímky!

Zardoz (1974)

Po zhlédnutí několika obrázků zachycujících hlavní hrdiny filmu Zardoz asi nebudete mít příliš velkou chuť se na tento snímek dodívat. Velmi chlupatý Sean Connery ve spolupráci s režisérem Johnem Boormanem vytvořili film z postapokalyptického světa. Ten obývají nemrtví a také neobyčejně brutální lidé. A v čem je schována bizarnost? Nemrtví se snaží shánět jídlo pro lidi, kteří spokojeně žijí v luxusním venkovském sídlu. Obrovská létající hlava zvaná Zardoz pak brutálním občanům dodává zbraně k dalšímu šíření teroru.

Špičák (2009)

Tento řecký snímek sleduje příběh mladého páru se třemi dětmi žijícími v oploceném areálu. Už během prvních minut zjistíte, že sourozenci venkovní svět nikdy nespatřili. Nikdo jim ovšem odchod nezakázal. Jejich rodiče naopak tvrdí, že mohou klidně odejít, avšak až poté, jakmile ztratí „řezák“ a získají auto. K udržení dětí uvnitř uzavřeného světa se často používá i hrubost. Celý film tak zobrazuje podivnou kombinaci incestu a násilí.

In my skin (2002)

Máte nějaký zlozvyk? Pak se rozhodně neinspirujte u hlavní hrdinky francouzského snímku z roku 2002. Esther je mladá žena žijící spokojeným životem s milujícím přítelem. Na jedné párty s přáteli si bohužel zraní nohu. I když je zranění hodně ošklivé, Esther se neobtěžuje navštívit lékaře a na svůj hendikep vůbec nebere ohled. Hlavní hrdinka nakonec padá do neuvěřitelné psychické spirály, na jejímž začátku ránu zvětšuje, avšak na konci si mrzačí různé části těla.

Máte chuť na neobvyklé bizarní snímky? Tyto filmy možná nepatří mezi hollywoodské trháky, avšak na poli bizarnosti mají své nezastupitelné místo.