Dnes v Ulici: Vanda to s Luďkem vyhrála a vítězit začíná také Magda nad Soňou

Dnes v Ulici: Vanda to s Luďkem vyhrála a vítězit začíná také Magda nad Soňou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnešní díl se ponese ve znamení malých i velkých vítězství. Opravdu bude co oslavovat. Diváci budou moci pogratulovat Luďkovi k ředitelské pozici a body pro sebe si připíše také Magda, která Soňu rozčiluje už jen tím, jak dobře s Prokopem vychází.

Vanda pořád opakuje, jak se změnila, to však není pravda

Vanda všem pořád opakuje, jak se změnila a jak už pro ni materiální věci nejsou důležité. Proč to ale pořád říká? Možná proto, aby okolí přesvědčila o lži, kterou všude šíří. Vanda je totiž pořád ta samá Vanda, akorát si teď dává pozor na přehnané utrácení. Tím by totiž Luďka opravdu naštvala. Jenže Luděk není slepý. Pro svého Vanďouska by sice snesl modré z nebe, pořád však trvá na tom, aby byla finančně zdatná. Aby se jí jeho těžce vydělané peníze zkrátka nerozpouštěly pod rukama. Vanda, kterou chrání transparentní účet, se však nevzdává. Hledá cesty, jak se dostat k více penězům i k dalším výhodám. Na narozeniny si řekla o auto... No věřili byste tomu? Přitom se má jako v bavlnce. Luděk kolem ní skáče a nosí jí snídani do postele. Jestlipak to samé dělal pro svou první ženu, Blanku?

Vanda si u Hany řekla o hotovost

Známkou toho, že se Vanda vůbec nezměnila, je i její troufalý požadavek, aby jí Hana za pomoc zaplatila v hotovosti. Tak přece jen by ráda měla nějaké peníze bokem! Blance přitom skálopevně tvrdila, jak jí nápad Luďka na transparentní účet vůbec nevadí. Z toho ještě může být pořádná polízanice. Tedy za předpokladu, že se Luděk o zatajené hotovosti dozví. Ještě něčeho má Vanda nedostatek: kamarádek. Je buď s Luďkem, s mámou, nebo sama. Občas se vetře do přízně Blanky, ale pořád to není ono. Není tedy divu, že svou kamarádku objeví v nemohoucí Haně. Té přece může říct úplně všechno, no ne? Zve ji k sobě domů a hostí ji opravdu velkolepě. Jenže co na Haninu přítomnost v blízkosti Vandy řekne asi Evžen?

Magda má skvělou taktiku na Soňu

Je dobré, že se Magda nepouštěla do žádných velkých akcí ohledně pomsty Soně, jak jí radil Otík. Teď to totiž vypadá, že úplně bude stačit, když se nad ni povznese a bude se snažit s Prokopem dobře vycházet. Sem tam se na něj usměje, čas od času si s ním zajde na stěnu, někdy na něj bude mít prosbu a Soňa se upeče ve šťávě vlastního vzteku sama. To samozřejmě Magda tak úplně neprohlédla, ale správně tuší, že Soňu její blízkost u Prokopa znervózňuje. Myslela si snad, že ho bude mít jen a jen pro sebe?

Nepotrvá dlouho a Soniny intriky vyplavou na povrch

Chvíli to vypadalo, že má Soňa navrch. Jenže to by musela být vnitřně vyrovnaná a to ona není. Její drsnou fasádu hodně narušuje Erikovo chování. Ten se totiž rozhodl svou matku na škole úplně znemožnit. Ta ještě bude ráda, že ze školy časem odejde na dohodu.

Zdroj článku:
  • Autorský text