Z nevýrazného koťátka hvězdou parketu: Přesně to potkalo Dariju Pavlovičovou ve StarDance

Z nevýrazného koťátka hvězdou parketu: Přesně to potkalo Dariju Pavlovičovou ve StarDance
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Taneční soutěž StarDance už má u nás tradici a také své věrné diváky. Někteří soutěžící to mají o něco snadnější než ostatní. Jsou totiž od začátku bráni sázkovými kancelářemi i diváky za favority. O to větší tlak musejí prožívat ti ostatní.

Na druhou stranu je hodně jednoduché a trochu bez fantazie fandit Evě Adamczykové, která je už od začátku soutěže brána za vítězku. Ano, je pohyblivá, zvyklá na náročné trénování. Její organismus se několikahodinových tréninků nezalekne. To prostě dá. Každý tanec je pro ni jako sportovní sestava, kterou bezchybně nadře a bezchybně prezentuje. Odborná porota je nadšená a diváci chtějí také předvést, že všechny ty cizojazyčné tance znají. Fandící manžel a pes jsou jako divácky oblíbený bonus.

Trošku v nevýhodě jsou tak ostatní soutěžící, kteří nemají na krku zlaté olympijské medaile. Mezi ně patří i Darija Pavlovičová, nejmladší účastkyně taneční soutěže.

Ani její taneční partner Dominik Vodička na ni nesázel. Přesto už od začátku pochopil, že má Darija velký potenciál. Trochu se trápil tím, že má partnerku, které nikdo nevěří. Média ji označovala za nemastnou a neslanou. Dokonce se ve světě sázek psalo o tom, že vypadne v prvním kole. A světe div se, Darija je zklamala, uvolnila se a nechala se vést. A nakonec všechno bylo jinak a kdo soutěž sleduje, viděl v přímém přenosu, jak se z „ošklivého káčátka“ stává labuť.

Darija sama uvedla, že se od negativní kritiky odstřihla a všímala si lidí, kteří jí věřili a fandili. Fanoušků nebylo moc, ale i tak stálo za to se snažit.

Její taneční partner má ohledně médií jiný názor. Mnohem horší to podle něj mají ti, které sázkové kanceláře označí za favority. Od první epizody je tak všichni sledují a mají velká očekávání. Naopak ti, od kterých se toho moc neočekává, si tak každý díl mohou užít a pracovat na sobě.

Dominik Vodička o své taneční partnerce

Na první dotyk, kdy jsem držel Dariju, jsem věděl, že to bude hodně jemné a sensitivní. Jsem hodně vnímavý na ty ruce, když se s někým držím, hodně to cítím. Věděl jsem, že bude mít velký potenciál. Ze začátku mě strašně mrzelo, že jí nikdo nevěřil. Říkali, že je nemastná, neslaná, že na to nemá. Pak bookmakeři psali, že vypadne v prvním kole. Vždyť to takhle nemůže být. Jsme rádi, že to tak není, pokořili jsme všechny tyto mýty.

I divákům, kteří moc tance neznají, muselo být po pár epizodách jasné, že Darija rozhodně mezi outsidery nepatří. S každou epizodou rozkvetla, a přestože nemá v krvi dril sportovkyně Evy Adamczykové, která soutěž vyhrála podle sázkových kanceláří už v prvním kole, nedá se přehlédnout.

Darija se sama zmínila, že druhá polovina klání je pro ni hodně náročná a ocitla se na pokraji sil. Několikahodinové trénování je mnohem náročnější, než si účastníci soutěže vůbec uměli představit. Asi i v tom může být rozdíl mezi sportovkyní a herečkou. Osmihodinové nebo desetihodinové trénování je pro nesportovce určitě náročnější.

Zdroje článku: