365 dní – film od polských tvůrců je plný erotiky

365 dní – film od polských tvůrců je plný erotiky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Polské filmy jsou u nás hodně velkou vzácností a většina filmových fanoušků by výčet polských filmů začala snímkem Sexmise a tím také skončila. 365 dní není film pro každého, ale ti diváci, kteří byli u vytržení z filmu 50 odstínů šedi, se u tohoto snímku nudit nebudou.

Režie filmu se ujali Barbara Bialowas, Tomasz Mandes. Hudbu připravili Michal Sarapata a Mateusz Sarapata. Film je k vidění například na Netflixu.

Až překvapivě erotikou nabitý film může nabídnout nádherné exteriéry točené na Sicílii v blízkosti moře a mladé lidi, kteří si užívají milování.

Film představí dosud téměř neznámé herce

Roli Laury si zahrála neznámá osmadvacetiletá Anna Maria Sieklucka, která se zatím ukázala jen v dětské roli v seriálu. Tady ztvárnila hotelovou manažerku, která tráví pár dnů dovolené se svým manželem a přáteli na Sicílii. Manželství není zrovna ideální, protože manžel dává přednost počítači a přátelům.

A právě na Sicílii se Lauře svět obrátí vzhůru nohama a do života ji vpadne mladý italský gangster Massimo, v podání výrazného devětadvacetiletého italského herce Michela Morrona. Mladý muž ji unese, protože se mu její tvář zjevila v okamžiku, kdy mu před očima zastřelili otce. Hodlá u sebe ženu mít rok a pokud se do něj nezamiluje, tak ji pustí. Laura se snaží utéct, Massimo je ale hodně bohatý a dobře si ji hlídá.

Happy end se nekoná

Laura je zahrnutá luxusem a Massimovou pozorností, a i přes chvíle vzdoru si začíná rozmazlování, kterého se jí dostává, užívat. Je to pro ni vítaná změna a dostává přesně to, co ji v manželství chybělo.

Pohledný mafián ani rok nepotřeboval, aby mu Laura nabídla nejen své tělo, ale i duši.

Pohádka by tady mohla být u konce, ale….

Massimo má jako správný mafián také nepřátele, konkurence je v tomto oboru velká a když Laura zmizí při cestě autem v jednom tunelu, vypadá to, že ho právě dostihla vendeta.

Pokračování

Jak ale tvůrci snímku prozradili, nezůstane u jednoho filmu. Samotná kniha autorky Blanky Lipinské, která se stala předlohou pro scénář, má tři díly. Bohužel koronavirus narušil mnoho projektů, takže zatím není známo, kdy se dočkáme pokračování.

Malou ochutnávku přinášíme v galerii!