Praštěná Phoebe jako úspěšná vědkyně aneb čím se živili herci ze seriálu Přátelé, než se proslavili

Praštěná Phoebe jako úspěšná vědkyně aneb čím se živili herci ze seriálu Přátelé, než se proslavili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Joey, módní guru Rachel, šéfkuchařka Monica, masérka Phoebe, paleontolog Ross a kdovíco Chandler. Tímto se živili naše oblíbené postavy ze seriálu Přátelé. Co ale dělali herci doopravdy, než byli obsazení do těchto rolí?

Courteney Cox alias Monica Geller

Po absolvování střední školy se vrhla na studium architektury. Po roce však studium zanechala a soustředila se na svůj sen, stát se herečkou a modelkou. Navštěvovala konkurzy na reklamy, přičemž nejznámější byla asi reklama na tampóny. Zahrála si také v některých hudebních klipech. Poté se chvíli věnovala jen modelingu a posléze dostala roli v Přátelích, která jí přinesla největší slávu. 

Jennifer Aniston alias Rachel Green

Jennifer byla k herectví vedena od malička. Její otec byl herec a matka modelka. Již na střední škole byla členkou divadelního spolku. Než ale prorazila jako herečka, pracovala jako servírka. Snad byla lepší servírkou, než seriálová Rachel.

Lisa Kudrow alias Phoebe Buffay

Ačkoli v mnoha rozhovorech Lisa uvedla, že stát se herečkou byl odjakživa její sen, dlouho tomu odolávala. Než se k herectví konečně dostala, stihla vystudovat biologii a ještě několik let pracovat se svým otcem na věděckých výzkumech. Během toho ale brala i hodiny herectví a nakonec prorazila právě jako vegetariánka Phoebe.

Matthew Perry alias Chandler Bing

Seriálový Chandler nebyl žádný sporťák. Ve skutečnosti byl ale Matthew Perry velice nadějným tenistou. Od dětství pravidelně trénoval a účastnil se turnajů. Poté se ale z Ottawy (kde žil s matkou), přestěhoval za otcem do LA, kde se chtěl prorazit jako tenista na profesionální úrovni. Paradoxně na něj ale takřka zanevřel a začal se věnovat herectví. 

David Schwimmer alias Ross Geller

Z celé šestice herců měl David k herectví (před natáčením seriálu) asi nejblíže. Herectví vystudoval a než jej obsadili coby Rosse, věnoval se hlavně divadelní produkci, ale hrál i pár menších rolí v jiných amerických seriálech. 

Matt LeBlanc alias Joey Tribbiani

Stejně jako Joey spoléhal Matt hlavně na přirozený šarm a na svůj vzhled. Než získal roli herce Joeyho, věnoval se především modelingu a občas dostal roli v nějakém hudebním klipu. Objevil se třeba na titulní straně gay magazínu, nebo v klipu Alanis Morissette.