Nejlepší sitcomy, které nyní najdete na Netflixu – od klasik po novinky. Znáte je všechny?

Nejlepší sitcomy, které nyní najdete na Netflixu – od klasik po novinky. Znáte je všechny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbené sitcomy jako Přátelé nebo Teorie velkého třesku zkrátka nikdy nezestárnou. Stojí za to však vyzkoušet i méně známé a novější tituly, které vás možná rozesmějí úplně stejně. Jaké dobré sitcomy se nyní dají najít na Netflixu?

Jak jsem poznal vaši matku

Tuto klasiku o partě přátel a jednom dlouhém milostném příběhu zná snad každý. Rozhodně ale není na škodu si seriál znovu připomenout a pořádně se u něj zasmát. A pokud jste ho ještě neviděli a milujete Přátele, pak mu určitě dejte šanci.

Kancl

Tato americká verze původně britského sitcomu z kancelářského prostředí je plná vtipných postav a příhod, na které byste sami nikdy ani nepomysleli. Dokáže vás rozesmát už v prvních pár vteřinách a určitě si z něj odnesete řadu nezapomenutelných hlášek, které vás nikdy nepřestanou bavit.

Gilmorova děvčata

Tento srdečný a zábavný sitcom rozesměje celou rodinu. Příhody a zážitky matky a dcery Lauren a Rory Gilmorových jsou prostě nezapomenutelné. Někdy vás rozesmějí a jindy zase vezmou za srdce. Seriál se zabývá jejich komplikovaným vztahem, který je ale plný přátelství a porozumění, jejich rozdíly a pohledy na lásku, vzděláním i životními cíli. To vše se navíc odehrává v malém kouzelném městečku, které vás okamžitě vtáhne do děje.

Brooklyn 99

Tato policejní komedie už zaujala i řadu kritiků a opravdu dokáže pobavit, překvapit i zaujmout. Jde o příběh poněkud lehkomyslného, ale úspěšného detektiva a jeho nového velitele, který jeho špatné vyšetřovací návyky rozhodně nenechá jen tak.

Alexa a Katie

Alexa a Katie představují v tomto originálním rodinném sitcomu dvě nejlep ší kamarádky, které právě nastupují na střední. Nejde tu však jen o vtipné scény a hlášky, protože Alexa bojuje s rakovinou a Katie se jí snaží těžké období zpříjemnit a pomáhá jí vše překonat. Na odreagování a sledování s dětmi je to tedy skvělá volba, která potěší celou rodinu.

Zpátky do školy

Tento sitcom se odehrává na veřejné vysoké škole v Greendale, kam se musí vrátit právník Jeff Winger, který právě přišel o diplom. Dostává se tam do podivné a hodně rozmanité studijní skupiny, se kterou opravdu nikdy není nuda. A u toho, co společně předvádí, se budete popadat za břicho.

 

Zdroje: