Unikl scénář Sexu ve městě 3. Jednu ze čtyř kamarádek málem vyšachovali a Pana Božského scénáristé dokonce "zabili"

Unikl scénář Sexu ve městě 3. Jednu ze čtyř kamarádek málem vyšachovali a Pana Božského scénáristé dokonce "zabili"
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filmu se kvůli odmítnutí Kim Cattrall nedočkáme. Nicméně scénář je napsaný a některé detaily z něj unikly. Čeho by se čtyři kamarádky dočkaly v třetím pokračování?

Není úplně jasné, co vedlo Kim Cattrall k tomu, že se rozhodla v posledním filmu neúčinkovat. Spekuluje se o tom, že jí vadila rozdílná výše honoráře pro čtyři hlavní herečky, ale i o silné nevraživosti mezi ní a Sarah Jessicou Parker. Kim se vyjádřila jednoduše: její herecké kolegyně se jí neozvou jak je rok dlouhý a navíc jí natáčení seriálu a filmů přišlo velmi vyčerpávající a ráda by otevřela novou kapitolu svého života.

 

Čtěte také: Sex ve městě 2: Kvůli neshodám mezi herečkami film málem nevzniknul!

 

Jednou z teorií je i to, že se jí nelíbil scénář. Hlavní linka se samozřejmě měla točit okolo Carrie a pana Božského, ovšem ne tak, jak by asi fanynky charismatického Chrise Notha čekaly. Pan Božský měl hned na začátku filmu zemřít na infarkt a celý film by byl o tom, jak se Carrie se ztrátou milovaného manžela vyrovnává. Zdali by diváci skousli Sex ve městě bez pana Božského, to můžeme jen spekulovat. Za nás však můžeme říct, že by to zcela určitě nebylo ono.

 

Čtete také: Jak dnes vypadá a co dělá seriálová Carrie 16 let po skončení Sexu ve městě? Před svatbou randila s Iron Manem

 

Miranda se měla potýkat s pubertou svého syna Bradyho, kterého si pamatujeme jako malé miminko. Ve filmu mu je již čtrnáct a matka ho přistihne při masturbaci. I Samantha by si užila své. I přes pokročilý věk chtěli scénáristé pokračovat v její image nespoutané sexbomby. Nicméně možná to trošku přehnali, a to může být jeden z důvodů, proč se jí film moc nepozdával. Zamotá totiž hlavu právě čtrnáctiletému Bradymu, který jí posílá „disk picks“, tedy fotky svého odhaleného přirození. No, to už je možná trošku moc, vždyť by mohla být jeho babička! Těžko uvěřit, že by žena jejího věku zaujala čtrnáctiletého puberťáka.

 

Ke scénáři se vyjádřila Sarah Jessica Parker a Kirstin Davis, obě nešetřily slovy chvály. Sarah uvedla, že příběh třetího "Sexu" je krásný, vtipný a dojemný a Kristin doplnila, že je výborně napsaný. Co na scénář a podivnou linku s Bradym říkají představitelky Samanthy a Mirandy není známo.

 

Chvíli se spekulovalo i o tom, že by se trojka natočila bez Samanthy, případně že by Samanthu ztvárnila jiná herečka. I z toho ale nakonec sešlo, a tak se musíme smířit s tím, že oblíbenou čtveřici kamarádek v akci už neuvidíme. Ale možná lepší. Mrtvý pan Božský a Brady toužící po stařence, to asi není něco, co by nás bavilo.