Bezpečnost podle Toma Cruise: Najal pro celý štáb výletní loď

Bezpečnost podle Toma Cruise: Najal pro celý štáb výletní loď
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již jsme vás informovali o tom, že se točí Mission: Impossible, a to hned dva díly najednou. O tom, že Cruisovi na výsledku skutečně záleží, hovoří i jeho gesto. Proč zaplatil výletní loď z vlastní kapsy?

V roli producenta se musí otáčet

Když se Cruise rozhodl, že kývne na natáčení Mission: Impossible, už byly hotové scénáře hned na dva snímky. Vznikne tak zřejmě naprosto poslední podívaná, ve které se s postavou Ethana Hunta zřejmě rozloučíme. I když – kdo ví? Aby mohla sedmá a osmá filmová pecka vzniknout, Cruise se rozhodl, že si střihne i roli producenta. A doba je zlá, takže se rozhodně musí otáčet, aby vše mohlo probíhat co možná nejlépe a aby bylo možno natáčet i v několika zemích, aniž by členové početného štábu přišli do kontaktu s čínským virem.

Co takhle lodičku?

V plánu bylo natáčení v Norsku. Už tak je velmi náročné celý kolotoč kolem filmu přemisťovat, a to si k tomu ještě připočtěte dnešní blbou dobu. Jak to vyřešit, aby se štáb covidem nenakazil? Cruise to vymyslel na jedničku! Pronajal velkou výletní loď jen pro členy. Tak zmírnil kontakt s místními potencionálně nakaženými obyvateli Norska a zajistil všem potřebné zázemí. Celou dobu natáčení tak budou všichni trávit společnou izolaci. Tím se usnadní i povinné denní testování členů štábu.

Plácl se přes kapsu

To, že slavný herec, který se příští rok objeví ve snímku Top Gun: Maverick, rozhodně netře bídu s nouzí, asi všichni víme. Ale objednat pořádnou loď pro všechny členy štábu, to je pořádný ranec. Celkem jej to prý stálo něco okolo 700 tisíc dolarů. Ale za ten klid okolo viru to určitě stojí!

Natáčení se tak po úspěšném absolvování původně nevydařené kaskadérské scény s motorkou evidentně posunulo do další štace. Tak snad vše pošlape jak má, a budeme se moci na výsledek snažení filmařů těšit již v příštím roce. Premiéra je zatím naplánovaná na 18. listopadu 2021.