Bong girl Olga Kurylenko promluvila o svých zkušenostech s nemocí COVID-19. Léčila se hlavně přírodní cestou

Bong girl Olga Kurylenko promluvila o svých zkušenostech s nemocí COVID-19. Léčila se hlavně přírodní cestou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Koronavirová pandemie zachvátila svět a nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Zkušenost s ní má i půvabná Bond girl Olga Kurylenko. Co o své nemoci řekla a jak se léčila?

Bond girl a koronavirus

Ve světě slavných patřila herečka k prvním známým tvářím, u nichž test na koronavirus ukázal pozitivní výsledek. Ohledně nemoci byla Olga Kurylenko mimořádně otevřená a popisovala testování i průběh své nemoci. Současně všem děkovala za jejich podporu.

Se svými pocity se herečka pravidelně svěřovala na Instagramu. Svým příznivcům mimo jiné pocity otevřeně svěřila v následujícím příspěvku, která citovala i tuzemská média:

„Jeden týden jsem se cítila docela blbě a byla většinu času v posteli, spala, měla vysoké teploty a silnou bolest hlavy. Druhý týden byla horečka pryč, ale objevil se mírný kašel a únava. Na konci druhého týdne jsem se cítila už naprosto v pořádku. Kašel je téměř pryč, ačkoli ráno trochu pokašlávám, ale přes den to úplně zmizí! Je mi dobře! A teď si užívám tento čas, abych uvažovala o spoustě věcí a trávila čas se synem.“

Sázka na vitamíny

Krásce se naštěstí povedlo z onemocnění úspěšně zotavit, a to už dva týdny po potvrzení diagnózy, neboť prodělala pouze lehčí formu. Na sociálních sítích dále uvedla, že jí lékaři doporučili hlavně užívat paracetamol, rozhodla se však spolehnout se především na podporu imunity prostřednictvím vitamínů.

Hvězda také na své fanoušky apelovala, aby na sebe byli opatrní a brali onemocnění vážně. Dále uvedla, že ke sdílení vlastních pocitů na internetu ji přiměli její přátelé. Ti se bývalé Bond girl ptali na její zkušenost s onemocněním.

Sdílení léčí

Rozhodla se proto pomoci sdílením svého příběhu dalším nemocným, kteří tak již nebudou mít pocit, že jsou ve složité situaci sami. Herečka skromně podotkla, že tak může ostatním poskytnout alespoň drobnou pomoc.

Karanténu trávila sympatická brunetka v Londýně. Proto zároveň v kritické době apelovala na Brity, aby zůstávali během pandemie doma a dodržovali bezpečnostní rozestupy. Tato osvěta však, zdá se, na ostrovech příliš na úrodnou půdu nepadla.