Survivor Česko & Slovensko: Holky mají umyté vlasy a vyholená podpaží, kluci si vytvarovali kníry a bradky

Survivor Česko & Slovensko: Holky mají umyté vlasy a vyholená podpaží, kluci si vytvarovali kníry a bradky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvůrci dospěli k názoru, že letošní Survivor má nízkou popularitu proto, že divákům vadí neumyté vlasy a chlupy v podpaží. Tak se soutěžící zušlechťují, ale nadále budou všichni tvrdit, že si slepené vlasy pročesávají vidličkou a vousy jim rostou zastřižené.

Aby trochu podpořili dojem zpustlosti, Tomáš má tričko, které zřejmě nosil už jeho děda. S největší pravděpodobností ho bude chtít vydražit, takže ho má při každém televizním přenosu. Také se tam u dalších soutěžících objevily nějaké zastřižené nohavice. Už se ani nikdo nesnaží předstírat, že se snaží lovit ryby nebo sbírat dary moře na pobřeží. Jídla je asi dost.

Iva je stále na pořadu dne

V obou kmenech se debatuje o Ivě a jejím podivném chování. U Lovců její gesto Jana přirovnala k plivnutí do tváře. Nikola to pochopila jako výsměch. Nejvíce jí však vadilo, že jí po odmítnutí imunity Titáni tleskali. Za co? Ani Pirát její chování nějak nepochopil a nemluví o ní zrovna hezky.

Titáni naopak Ivu chválí a Bandurko vůbec nezaregistroval, že ho kmen poslal do duelu a stále všem leze do zadku a snaží se vyvolat dojem, jak je u Titánů spokojený a jaká to byla hrůza u Lovců. Pokud jde o Ivu, vyloženě podporuje Titány, aby se Lovcům vysmívali.

U Titánů

Tomáš slaví čtyřicátiny a dostal dortík z kokosu. I povznesené atmosféry Bandurko využil k tomu, aby pochválil atmosféru, která v kmenu vládne. Navíc po vyhraném duelu mu pěkně stouplo sebevědomí.

Tomášova aliance už řeší plány pro hru po sloučení kmenů. Vidí jako dobré řešení přizvat na svou stranu i Veroniku, která bude chtít obnovit spojenectví s Bandurkem. Tato dvojice pro ně představuje výhodu, protože budou na odstřel, když bude třeba.

U Lovců

Nikola se trochu bála, že Jana bude naštvaná, že se s ní nepodělila o informaci, že má imunitu (tu, kterou přiznala na kmenové radě). Jana to vzala v pohodě, protože by to také tajila, a naopak se jí moc nelíbí, když se s tím hráči chlubí.

Veronika dál hraje divadlo, jak se cítí opuštění a doufá, že to zabere. Jana jí má za lhářku, ale Nikola je trochu mírnější a tvrdí, že jí nikdo z Lovců úplně dveře nezavřel. Může se ještě hodit. Nikdo ale nepochybuje o tom, že se po sloučení vrátí k Bandurkovi.

Pirát našel ve zbytečné ztrátě imunity i něco pozitivního. Přesvědčil se o tom, že Nikola je loajální a na její slovo se může spolehnout.

U Lovců se však opět dostali do konfliktu Jack a Mikýř. Tentokrát zašli oba až za hranici, kterou je produkce ochotná tolerovat, a proto se museli oba před soubojem o cenu omluvit, a navíc mají oba zákaz účastnit se nejbližší výhry, kterou kmen získá.

Jack začal intenzivně hledat imunitu a měl štěstí. Svěřil se Radkovi a potom i svému božstvu v podobě Piráta. Pirát ale nebyl nadšený, že to ví už i Radek.

Lovci
Lovci | Zdroj: FTV Prima

Soutěže o odměnu

Tomáš se nakonec dočkal i opravdového dortu a pořádné oslavy. Jako odměnu za vyhraný souboj si Titání užili mejdan u bazénu se štědrým občerstvením. Márty dokonce na chvíli skočil do role instruktora tance, ale musel konstatovat, že Tomáš bude potřebovat ještě hodně lekcí, aby se jeho pohyby daly nazvat tancem.

I druhá odměna přistála u Titánů, a kromě pizzy si ještě užili zážitek v zábavním parku.

V době, když se Titáni bavili, Jana a Nikola debatovali o Jackovi. Nechtějí, aby se dostal do sloučení a byl potom v porotě. Jenže právě toho chce docílit Pirát, který si Jacka chrání i navzdory tomu, že Mikýř na něj má lehkou alergii. Jana asi nenajde způsob, jak se Jacka zbavit. Sloučení je už za na dohled.

Zdroje článku: