Dnes v Ulici: Tomášek je u Voláků tématem číslo jedna a Iva se hroutí, že na ní sražený kluk vysoudí miliony

Dnes v Ulici: Tomášek je u Voláků tématem číslo jedna a Iva se hroutí, že na ní sražený kluk vysoudí miliony
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka s Luďkem spekulují o vztahu Kristýny s Borkem. Svou dceru nechtějí drtit, ale na Tomáška se už nemohou dívat objektivně. Ani Iva svou situaci nevidí objektivně. Kaštan ji vystraší, že ji celý malér může stát miliony.

Blanka má k Luďkovi blíže než dříve

Je vidět, že i po tom všem, co se mezi Blankou a Luďkem stalo, ti dva našli společnou řeč. Koneckonců spojovat je bude i jejich společný projekt. Tedy jestli z něj kvůli Evženovu článku nakonec nesejde. Spíše než na Evžena se pak hodí vina na Tomáška a Kristýna bude opět černou ovcí rodiny. Jednu dobu se zdálo, že Blanka a celá její rodina Luďkovi nepřijde na jméno. Teď si sice půjde změnit své příjmení, ale ne proto, že se svým exmanželem už nechce nic mít. Právě naopak, spolu ti dva navážou velice úzkou spolupráci. V práci pak mohou mimo jiné řešit například Kristýnu a to, jak se jí daří s Tomáškem. Oba tajně doufají, že Tomášek je v Kristýnině životě jen krátkou epizodkou. Zároveň však ví, že případný rozchod by Kristýně hodně ublížil a možná by ji poslal zpátky do depresí. To rozhodně nechtějí, a proto se ocitají v patové situaci. Kdyby jen  byl Evžen prozíravější a článek nevydával. Ostatně ani on nepočítal, že noviny s tímto článkem donese Haně pod nos šťouravá Vanda. Ta bere jeho přiznání jako senzaci.

Hanu článek potěšil

Hanu, která na tom už kvůli nemoci není úplně nejlépe, Evženův článek potěšil a překvapil. Nikdy by do Evžena totiž neřekla, že se veřejně přizná k tomu, že jeho závislost na alkoholu zničila jejich manželství. To by Haně do očí nikdy neřekl. Ale co na tom sejde? Bolest je úmornější a věcí, ze kterých se lze těšit, už Haně moc nezbývá. Teď má po svém boku alespoň Vandu. Ale nebude ji tato hloupoučká husička spíše rozčilovat? Vždyť má vše, na co si jen vzpomene. Ačkoliv tvrdí, jak se změnila, pořád fňuká po něčem tak bezvýznamném, jako jsou nové lodičky za několik tisíc.

Kaštan Ivu zbytečně děsí

Kaštanovi by se mělo zakázat úplně vycházet. Takto by jej Iva nikdy nesrazila a on by ji teď nemusel děsit s následky její druhé nehody. Dnes například Ivě mimoděk přizná, že kdyby byl ve stejné situaci, jako je teď ona, ani oko by nezamhouřil. Bál by se, kolik milionů na něm oběť vysoudí. Kdo je oběť však v této situaci není vůbec jasné. Vítek doma Ivu nachází znovu v bezútěšném stavu, ale znovu je ochotný s ní celou situaci probrat. Ještěže mají Michala, který se  učí na přijímačky. To je zdárně rozptyluje. Alespoň k něčemu jsou Michalovy přijímačky na gympl dobré. Moc šancí na přijetí totiž Michal nevidí. S představou, že bude studovat tam, kde Žofka, se bude muset nejspíš rozloučit. Ale kdo ví?

Zdroj článku:
  • Autorský text