Dnes v Ulici: Soňa neztrácí čas a dál taktizuje. Eva se neštítí za účelem zvýšení prodeje použít Lucku jako návnadu

Dnes v Ulici: Soňa neztrácí čas a dál taktizuje. Eva se neštítí za účelem zvýšení prodeje použít Lucku jako návnadu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa i Eva mají jedno společné – schopnost otravovat své okolí a nepřestat s tím ani ve chvíli, kdy už je to přes čáru. Obě budou v dnešním díle usilovat o své soukromé cíle. Zatímco Soňa dál srovnává školu do latě dle svých představ, Eva nehodlá dát Lucce pokoj.

V honbě za kariérou se Eva neštítí vůbec ničeho

Prodej potravinových doplňků už začíná být v Ulici maličko přitažený za vlasy. Eva, aniž by běhala od domu k domu a prodávala ve velkém, má kupodivu pořád šanci povýšit. Domácí práce odsunula na druhou kolej, stejně tak i Miloše s Miloškem. Její hlavní metou je teď otravování Lucky. Právě do ní vložila veškeré naděje na zvýšení prodeje. Její představa je však naprosto zcestná. Lucce se do prodeje moc nechce. V doplňcích má ale dle svých slov dost peněz, takže nejspíš musí prodat vše, co nakoupila. Potom snad bude mít dost rozumu, aby Evě zamávala. Tou dobou už by mohla být ruka v rukávě, a tak Evu už nebude potřebovat. Jediný důvod, proč u prodeje setrvává, vidí diváci v tom, že je Eva jejím tajným pojítkem k Frantovi, který se jí líbí.

Lucka je krásná žena a vidí to všichni kromě Franty

Lucka je opravdu krásná a vidí to všichni kromě toho, kdo by to vidět měl. Diváci nejspíš moc nechápou, proč zrovna na Frantu se holky lepí jako mouchy na mucholapku. Nejspíš má tenhle hodný kluk něco do sebe. Je z děckého domova, dělá filmařinu, pendluje mezi Prahou a Amsterdamem... no zkrátka partie k pohledání. Lucka se všemožně snaží, aby s Frantou trávila co nejvíce času, a proto ho dnes pozve do Coolny pod záminkou, aby mu pověděla, jak probíhala její prodejní schůzka. Eva je totiž tak zoufalá, že klidně Lucce domluví rande, jen aby prodala balení svých doplňků. Že by její hlavní prodejní taktikou byl Lucčin vzhled?

Soňa obchází Irenu a dál úřaduje na škole dle svého uvážení

Soňa Čechová je vážně bezpáteřní mrcha. Takovou byste v Ulici pohledali. Pamatujete na Roberta, který chodil s Adrianou? Čechová se mu přibližuje. Nehledě na to, co si o ní myslí většina profesorského sboru, dál si jede svou. Jakoby měla potřebu školu srovnávat do latě. Vše tam musí fungovat... nejspíš si tím kompenzuje to, že u ní doma nic nefunguje. Manželství se jí rozpadá a syn jí dělá naschvály. Tentokrát si vezme na paškál Eddieho. Dovtípila se o cvičení na trampolínách a nemyslí si, že to byl nejlepší nápad. Svou kritiku však šikovně zaobalí a nakonec je to docela příjemný pokec mezi učiteli, kterým jde o jediné... o prospěch školy. Jenže Soniny snahy jsou spíše patologické. Je tak jen otázkou času, kdy konflikt uvnitř profesorského sboru vypukne naplno. Zatím to vypadá, že hlavní roznětkou bude Erik... nebo Magda, která se snad rozhodla nevzdat se Prokopa bez boje?

Zdroj článku:
  • Autorský text