Který ze záporáků byl podle vás v Ulici ten nejhorší? Kukačka, Bláha nebo Vasil?

Který ze záporáků byl podle vás v Ulici ten nejhorší? Kukačka, Bláha nebo Vasil?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici se to nekalými praktikami jen hemží včetně intrik. Tak jako v reálném životě najdeme v naší oblíbené pražské čtvrti také problémové osoby, které se snaží život osobám kolem znepříjemnit. Pojďme se tedy podívat na pokračování největší záporáků.

Robert Bláha

Všichni si určitě pamatujeme Roberta, který pracoval na radnici. Byl to samý úsměv, něžná slůvka, maximální pracovní výkon, snaha a profesionalita. Byl to však jen klam, Robertovi šlo hlavně o jeho prospěch a majetek, při této snaze šel doslova přes mrtvoly.

Robert dostal Světlanu za mříže, připravil svou přítelkyni Adrianu Peškovou o majetek a o iluze o jejich vztahu. Vše se mu nakonec stalo osudným, když zemřel při autonehodě. Roberta Bláhu hrál herec Vuk Čelebić.

Vasil Ševčenko

Vasil byl mafián, který se s nikým nepáral a odstranil každého, kdo mu stál v cestě. Vasila v Ulici hrál herec Robert Jašków. Vasil se nezdráhal ani tvrdých praktik, kdy nechal někoho násilně odstranit, cizí mu však nebyly ani úplatky. Namále měl dokonce i Lumír, který málem přišel kvůli Vasilovi o život. Vasil se neštítil dokonce ani podrazit svou ženu Ingrid. 

Robert Jašków, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vladimír Kukačka

Vladimír se stal jednou z nejvíce opovržených osob ze seriálu Ulice, a to díky svému násilnickému chování k přítelkyni Jitce Farské. Jitku se snažil vlastnit a omezovat ji.

Poté, co se Jitka s Vladimírem rozešla, ji začal pronásledovat a dělat jí i rodině ze života peklo. Celá situace vyvrcholila tím, že Jitku unesl, a to dokonce dvakrát. Zároveň ji vážně zranil. Následně byl Vladimír Kukačka poslán soudem za mříže.

Který ze záporáků byl podle vás v Ulici ten nejhorší? Na to si zřejmě musí odpovědět každý sám. Je však jisté, že každému se moc ulevilo když každý z nich Ulici opustil. 

Zdroje článku: