Survivor Česko & Slovensko: Na kmenové radě padly tři skryté imunity a Tomáš získal pocit, že je neporazitelný

Survivor Česko & Slovensko: Na kmenové radě padly tři skryté imunity a Tomáš získal pocit, že je neporazitelný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nikol je po vyhraném duelu ráda, že mohla ukázat, že jako hráčka má určitou hodnotu a není ve hře jen náhodou. O předchozích událostech mluví i Pirát a tvrdí, že Márty byl proti, aby se použily skryté imunity. Protože měl asi dojem, že mu nebezpečí nehrozí. Situaci jednoduše hodně podcenil.

Pirát má stále svého věrného kamaráda s kuželem a Tomáš je někdy tak směšně naivní, že to až zabolí. Ze tří imunit se ovšem raduje, stejně jako Pirát. Oba mají jistotu, že kmenovou radu přežijí i v případě, že by šlo do tuhého, a právě třetí imunita je ochrání i před případným použitím herní výhody, kterou má Radek. Tomáš se naparuje, jako by to byl on, kdo ty imunity našel. Konečně se mu jeho podlézání alespoň trochu vyplatilo.

Radek vrátil Nikole polovinu imunity, kterou si u něj před duelem schovala. Na kameru se rozpovídala o tom, jak se ji snažil před duelem Pirát rozhodit, jenže to mělo spíš opačný efekt. Také dodala, že by jí nevadilo dál postupovat s Radkem, protože ho zřejmě bere za soupeře, kterého by mohla porazit.

Souboj o individuální imunitu

Střílelo s „katapultem“ na skleněné desky, které měl každý hráč ve stojánku tři. Kdo je měl rozbité, měl smůlu a šel ze hry. Tomáš s Pirátem se tam moc neohřáli. Nakonec zůstala poslední nerozbitá tabulka Bandurkovi. Nebyl sice nejlepším střelcem, ale náhoda tomu chtěla, že se do té jeho tabulky skla nikdo netrefil.

Bandurko vyhrál koupání, masáž a občerstvení. Vzal do party Nikolu, Martina a Tomáše. O hře mluvit nechtěl. Během pobytu mimo tábor byl dost nesympatický Nikole, protože se pořád naparoval, jak je dobrý. A dalo by se říct, že měl dobrý den, protože když sáhl pro kešu, v misce našel ještě herní výhodu – jeden hlas navíc.

Mikýř stále počítal s tím, že emoce ostatních budou ještě hrát v jeho prospěch. Během souboje se trochu nepohodl Radek s Pirátem, takže Pirát na něj měl trochu spadeno, přestože se tvářil, že ho chce mít na své straně. Radek poletoval sem a tam, ale mnohem větší slizoun je Bandurko. Se svou taktikou osamoceného vlka, který se přiklání k tomu, kdo má pro něj větší výhody, už je pověstný. Líbí se mu, jak si ho namlouvají obě strany a cítí se být podobně důležitý jako Tomáš. Bandurko je ale alespoň ve své falešné hře hodně dobrý, Tomáš jen přikyvuje.

Kmenová rada

Před kmenovou radou se tak kombinovalo, co a jak bude, že padlo hned několik jmen, která by se měla objevit v hlasovací urně.

Mikýřovi sice nevyšel tah zbavit se Tomáše, ale Pirát s Tomášem měli tak nahnáno, že použili tři imunity, aby se zachránili. Jednu jim neutralizoval Radek svou výhodou. Tomáš měl sice nejvíc hlasů, ale byl chráněný, a tak si šel pro nádobu s barvou Radek, který měl pouhé dva hlasy. Z herního hlediska to pro daný moment bylo dobře zahrané, ale Pirát moc nepřemýšlel dopředu ohledně počtů. Měl štěstí, když dokázal prozatím přitáhnout Bandurka a zjistil, že mají hlas navíc. Jenže moc jisté to s ním nemá.

Bude zajímavé sledovat, co vymyslí Mikýř s Nikolou a Martinem.

Zdroje článku: