Ulice: Kryštof už je úplně paranoidní, Karla se chce dát rozvést a zachránit tak kluky před jejich dalšími hádkami

Ulice: Kryštof už je úplně paranoidní, Karla se chce dát rozvést a zachránit tak kluky před jejich dalšími hádkami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vojta a Kustík velmi trpí hádkami rodičů. Kustík má záchvaty vzteku a Vojta potíže ve škole. Takhle už to dál nejde. Ve 4409. dílu Karla přichází s rozvodem. Ingrid se definitivně stěhuje a Vandě se nakonec v kasinu hodně zalíbí.

Vanda má vítr z návštěvy kasina. Bojí se, že Luděk přijde na její kreditní kartu. Při vstupu do kasina je totiž zapotřebí, aby se zaregistrovali a obsluha kasina si tak ověří, zda nemají nějaké dluhy, které neplatí. Nikdo však její kreditní kartu neodhalí, a tak Vanda směle roztáčí ruletu. Podaří se jí vyhrál krásných 35 tisíc korun. Jak dlouho jí peníze vydrží? 

Vandě se v kasinu zalíbilo
Vandě se v kasinu zalíbilo, Zdroj: TV Nova

Správce domu je u Marečků vděčné téma i pro následující ráno. Původně měl přijít odpoledne, aby opravil protékající toaletu, ale u snídaně píše Karle, že by se mu to hodilo raději dopoledne. Kryštof je vlastně rád, protože to znamená, že k nim dorazit nemůže, dopoledne totiž nikdo nebude doma. Ale Karla ho překvapí informací, že se s ním i přesto sejde, protože má nějaké pochůzky ve městě, takže se doma zastaví. Kryštof má opět svůj velký důvod žárlit. On totiž dopoledne musí pomáhat rodičům s odvozem šatní skříně. 

Protože jde stěhování skříně jako po másle a Kryštof ušetřil čas, spěchá od rodičů domů, aby zjistil, co se tam po dobu jeho nepřítomnosti děje. Karla sedí u stolu, líčí se a říká, že se právě minul se správcem. Kryštof spatří na stole dva hrnky od kávy a začne vyšilovat, jak řemeslníci pořád tvrdí, že nestíhají, ale na kafíčko s paničkou si čas rádi udělají. Karla mu oznámí, že by se měl jít léčit, protože jeho chování už není normální.

Karla má schůzku s Dominikou a celou ji probrečí. Dominika jí však ještě přidá k pláči, protože jí řekne, že se Kustík poslední dobou v dětské skupině neovládá a má záchvaty vzteku. Vojtovi se zase nepovede písemná práce z angličtiny, ze které dostane pětku. A to se na ni důkladně připravoval. Od Kryštofa za ni dostane ještě vynadáno, a tak mu Karla vysvětlí, proč tu pětku dostal. Takhle už to dál nejde, jejich hádky odnášejí děti, i když právě kvůli nim Kryštof nechtěl, aby šli s Karlou od sebe. Karla je však nyní rozhodnuta se nechat rozvést. 

Ingrid se definitivně stěhuje
Ingrid se definitivně stěhuje, Zdroj: TV Nova 

Ingrid se definitivně stěhuje do Málkova. Má domluvený stěhovací vůz a víkend už s Lumírem a Alexem nestráví. Lumír se zajímá, jak to teď Ingrid vlastně bude dělat s prací. Dojíždět každý den z Málkova je nesmysl. Ingrid už to však má vymyšlené, pronajala si pokoj od kolegyně z práce, takže bude v Praze přespávat i tak. Lumír jí nabízí, že má u nich samozřejmě dveře kdykoliv otevřené, takže je zbytečné utrácet za pronájem. Myslí to dobře, ale neuvědomuje si, že by to nedělalo dobrotu. O to víc, když tam s nimi bude bydlet zanedlouho i Kateřina. Tedy snad. Ingrid je však rozumná a takovou nabídku odmítá. A tak je následující den čeká bolestivé loučení. 

Zdroj článku:
  • Autorský text