Divoký život Adriany z Ulice je minulostí. Teď je Adriana vzornou mámou

Divoký život Adriany z Ulice je minulostí. Teď je Adriana vzornou mámou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na Adrianu Peškovou, kterou na začátku Ulice hrála Dominika Kadlčková a pak ji vystřídala herečka Šárka Vaculíková? Byla pořádné kvítko. Aktuálně žije v Austrálii a vychovává dceru Klárku. Vypadá to, že se hodně zklidnila.

Adriana Pešková teď žije poklidným životem

Všechny lumpárny, katastrofy, dramata a těžká životní období si Adriana Pešková vybrala ještě dříve, než se usadila a porodila dítě – v Austrálii. Právě tam totiž aktuálně žije. Díky Evženovi Šmýdovi mají diváci o Adrianě pořád přehled.

Svou dceru a vnučku totiž pravidelně navštěvuje a nejezdí za ní sám. Nedávno byl v Austrálii také s Vlastimilem Peškem a jeho ženou Amálkou.

Diváci mohou vzpomínat na to, co všechno Adrianu v její divoké dějové lince potkalo. Začínala jako pubertální holka, kterou vychovával dědeček. V té době Adrianu hrála Dominika Kadlčková, která se však později rozhodla jít cestou modelingu a postavu Adriany nechala na holičkách.

Skvěle se jí zhostila herečka Šárka Vaculíková, která směle pokračovala v Adrianiných životních eskapádách.

Na Adrianu se v životě nedalo moc spolehnout. Na začátku pod kotlem zatápěla svému dědovi, když se špatně učila a nechtěla pořádně jíst. Později se svou mámou rozpoutala peklo okolo Peškova domu. Také tančila u tyče, brala drogy a ve svém nejhorším životním období se pokusila o sebevraždu.

Adriana 2 - Šárka Vaculíková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Problémová holka našla smysl svého života

Není divu, že byla Adriana tolik problémová. Vzorce jejího chování měly spojitost s jejím vztahem k mámě, který byl víceméně chladný. Adriana vyrůstala se svým dědou a něco jako milující náruč své matky opravdu nepoznala. Později se musela vyrovnat také s její tragickou smrtí.

Adriana prošla několika rozchody, byla napálena Robertem Bláhou a v životě to opravdu neměla nejlehčí. Ne vše, co dělala, však znamenalo problémy. Do jejího života se jí podařilo přitáhnout svého pravého otce Evžena Šmýda a dostat ho ze závislosti na alkoholu.

Díky Adrianě je Evžen lepším člověkem a jejich vztahy, ačkoliv to na začátku vypadalo všelijak, jsou nadstandardní.

Teď je Adriana v Austrálii a má dceru Klárku. Zdalipak se do seriálu vrátí, to je otázka! Přáli byste si to? Koneckonců dveře má otevřené.

 

Zdroje: