Diskuze

Kvíz: Legendární film Muži v Offsidu si již pamatuje jen málokdo z nás

Film z první poloviny minulého století Muži v offsidu vznikl na motivy jedné z knih Karla Poláčka. V našem kvízu zjistíte, kolik si toho o tomto komediálním příběhu pamatujete.
Zpět na kvíz

Film z první poloviny minulého století Muži v offsidu vznikl na motivy jedné z knih Karla Poláčka. V našem kvízu zjistíte, kolik si toho o tomto komediálním příběhu pamatujete.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Zítra v Ulici: V pátek Vlastimil pozná Amálku, ta bude mít přesto oči pro pláč
17.04.2025

Zítra v Ulici: V pátek Vlastimil pozná Amálku, ta bude mít přesto oči pro pláč

Vlastimilův stav se postupně zlepšuje, ale občas je to s jeho náladami jako na houpačce. To se dá pochopit, jenomže Amálka už některé jeho výlevy...

Ulice: Do děje vstupuje nová hvězdná posila, ze Soni udělá ustrašenou holčičku
13.05.2025

Ulice: Do děje vstupuje nová hvězdná posila, ze Soni udělá ustrašenou holčičku

Diváci Ulice v nejbližších epizodách konečně zjistí, kdo ztvární Sonina manžela Egona Čecha. Nebude to nikdo jiný než sympaťák, známý např. ze...

Ulice: Václav Svoboda dál hubne s poradkyní. V určité fázi člověk zpanikaří, varuje
14.03.2025

Ulice: Václav Svoboda dál hubne s poradkyní. V určité fázi člověk zpanikaří, varuje

Dát si za cíl hubnutí a zdravější životní styl je teprve první náročný krok. Vytrvat a nenechat se zlákat nějakou dobrotou je ještě mnohem...

Pro peníze všechno – asi tak by se dalo ohodnotit herecké vystoupení Jakuba Prachaře a Sary Sandevy
02.04.2025

Pro peníze všechno – asi tak by se dalo ohodnotit herecké vystoupení Jakuba Prachaře a Sary Sandevy

O tom, co před kamerou předvádí Jakub Prachař, není třeba dlouze psát. Často je to za hranicí trapnosti, ale protože dostává stále nové...

Tento charismatický herec ve světě filmu zanechal silnou stopu, mezi jeho dlouholeté přátele patřila herečka Stella Zázvorková, zlomil jí srdce
06.05.2025

Tento charismatický herec ve světě filmu zanechal silnou stopu, mezi jeho dlouholeté přátele patřila herečka Stella Zázvorková, zlomil jí srdce

Stalo se to 20. dubna 2002 a pro řadu lidí to byl šok. Vlastimil Brodský se zastřelil. Napsal dopisy svým blízkým a skoncoval se životem. Bál se,...

RETRO KVÍZ: Věříte, že znáte české herecké legendy a jejich role? 10/10 dá jen skutečný filmový odborník
03.07.2025

RETRO KVÍZ: Věříte, že znáte české herecké legendy a jejich role? 10/10 dá jen skutečný filmový odborník

Česká herecká scéna má mnoho legend, které ztvárnily nespočet humorných, ale i vážných rolí. Některé herce známe spíše z jejich filmové tvorby,...

Farma Česko: Husa je nebezpečná, má strašné zuby a v kamnech se ohniště založí v troubě. Košilatá letní zábava začíná
24.06.2025

Farma Česko: Husa je nebezpečná, má strašné zuby a v kamnech se ohniště založí v troubě. Košilatá letní zábava začíná

Dvanáct soutěžících se na Farmě Česko vrátí o sto let zpět (s umělou inteligencí a keramickým záchodem). Poté, co předvedli dopravu kufrů na farmu...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Zahradník: Nový seriál Netflixu balancuje mezi láskou a vraždou
16.04.2025

Zahradník: Nový seriál Netflixu balancuje mezi láskou a vraždou

V hlavních rolích se představí mladý Álvaro Rico, Catalina Sopelana a Mexičanka Cecilia Suárez. Pro španělskou tvorbu jde o jednu z...

Poznáte český seriál podle vedlejší postavy? Jen skuteční znalci dají 8 z 10 bez nápovědy
15.05.2025

Poznáte český seriál podle vedlejší postavy? Jen skuteční znalci dají 8 z 10 bez nápovědy

Pamatuješ si víc než jen hlavní hrdiny? Vedlejší postavy někdy zahrají tak, že zastíní i hvězdy. Otestuj, jestli opravdu znáš české seriály!

Diskutujte

Nejnovější diskutované