Ne všechno je tak harmonické, jak se zdá aneb filmoví partneři, kteří se ve skutečnosti nemůžou vystát

Ne všechno je tak harmonické, jak se zdá aneb filmoví partneři, kteří se ve skutečnosti nemůžou vystát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milostný pár, manželé či geniální co-hvězdy. Ve filmech se často setkáme s různými dvojicemi, které společně dokonale harmonizují. Většinou se z páru na plátně stanou i v realitě dobří přátelé, někdy zvládne Hollywood dokonce stvořit fungující vztah. Ale to neplatí vždy.

Padesát odstínů šedi – Dakota Johnsonová a Jamie Dornan

Dakota Johnsonová a Jamie Dornan ztvárňovali před kamerou dvojici, která má velmi intimní a neuvěřitelně žhavý vztah. Je tedy pochopitelně těžké uvěřit některým zvěstem, které kolem tohoto snímku panují. Údajně si jsou dva hlavní aktéři Dornan a Johnsonová silně nesympatičtí. Skoro každá scéna byla provázena diskuzemi a nesrovnalostmi, jen málokdy se shodli na tom, jak danou scénu nejpřesvědčivěji natočit.

Čtěte také: 50 odstínů šedi: Jak probíhalo natáčení erotických scén a jaká ocenění si herci vysloužili

Bez kalhot – Alex Pettyfer a Channing Tatum

Herec Alex Pettyfer si to s Channingme Tatumem pěkně pokazil při natáčení filmu „Bez kalhot“. Ačkoli snímek vypadá, že i samotné natáčení muselo být jednou velkou párty, za kamerou to nebyla zase taková zábava. Pettyfer se údajně choval arogantně a dělal ze sebe velkou hvězdu. Prý byl dokonce až moc fajnový na to, aby s hereckými kolegy vůbec mluvil. Kromě toho si během natáčení pronajal pokoj od přátel Channinga Tatuma a po vystěhování nezaplatil nájemné, z čehož Tatum pochopitelně nebyl nijak zvlášť nadšený.

Čtěte také: Channing Tatum: Bláznivé, ale skutečné! Takové jsou příběhy dnes známých filmových hvězd!

Blade: Trinity – Wesley Snipes a Ryan Reynolds

Wesley Snipes je údajně opravdovou divou na scéně. Během natáčení filmu „Blade: Trinity“ se on a Ryan Reynolds fakt nemuseli. Nejvíce vadilo Reynoldsovi extrémně povýšené chování Snipese. Říká se, že se ti dva hádali před a po každé společné scéně (někdy dokonce během scény). Kromě toho Snipes vyšel ze svého karavanu pouze tehdy, když bylo v plánu natočit záběr zblízka. Pro všechny ostatní záběry ho nahradil jeho kaskadér.

Čtěte také: Neoblíbení herci: Koho nazval Stallone chamtivcem a kdo málem uškrtil režiséra

Zodiac – Jake Gyllenhal a David Fincher

Dobře, tentokrát nejde o herecké kolegy, ale je dobře známo, že mezi režisérem a hercem můžou také existovat rozpory. V případě „Zodiaca“ byl Jake Gyllenhaal na Finchera naštvaný, protože byl přehnaně pedantský a opakoval každou scénu nespočetněkrát, bez ohledu na to, jak byly jednotlivé scény bezvýznamné. Mnohokrát ale ani pak nebyl spokojen.

Čtěte také: Zodiac: Skutečný Zodiac už zřejmě nežije, zná policie jeho totožnost?

Hříšný tanec – Patrick Swayze a Jennifer Greyová

Nenávist mezi touto, ve filmu romanticky zamilovanou dvojicí, je asi nejznámější ze všech. Doslovnou nenávist prožíval ale nejspíše pouze Swayze, jenž nešetřil s negativními slovy. Podle něj byla Greyová během natáčení neschopná herečka, která se nechala rozptýlit úplně vším. Některé upřímně naštvané reakce se dostaly i do hotového filmu (např. scéna s lechtáním v podpaždí – Swayze své zoufalství nehrál).

Čtěte také: Hříšný tanec: Perličky ze zákulisí nejromantičtější muzikálové klasiky!