Channing Tatum: Striptér, model, herec, autor dětské knihy a teď i režisér

Channing Tatum: Striptér, model, herec, autor dětské knihy a teď i režisér
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec s vysportovanou postavou, který je oblíbený především u ženského publika, má za sebou svůj režijní debut a jeho snímek Dog má naplánovanou premiéru na únor příštího roku.

V komedii si také zahraje v hlavní roli, ale o pozornost filmových diváků se bude muset podělit s další hvězdou. Na scénáři spolupracoval s dlouholetým přítelem Reidem Carolinem celé dva roky. Devětatřicetiletý Reid napsal v minulosti scénář k filmu Bez kalhot, kde Tatum zúročil své zkušenosti z mládí, kdy se zkoušel živit jako striptér a tanečník.

V centru nového příběhu bude fena belgického ovčáka Lulu, která spolu s Tatumem podnikne dobrodružnou cestu po Americe. Snímek je laděný mezi dramatickým a komediálním žánrem.

Tatum si zahraje vojáka Briggse, který potřebuje získat nějaké plusové body, a tak musí dopravit služebního psa na pohřeb svému kamarádovi a také muži, který psa vycvičil. Cesta nebude úplně jednoduchá. Už na první pohled nepůsobí fenka jako poslušné zvíře a jen stěží se dá uvěřit, že byla součástí armády. Briggs si bude muset důvěru své společnice nejprve zasloužit, aby mohli v cestě pokračovat.

Jeden z nich má sotva týden života, druhý žije každý den jako by byl poslední. Cestou poruší pár zákonů, jen o vlásek uniknou smrti, jeden od druhého se toho hodně naučí a dají si šanci na nový život.

K dovršení příběhu slouží nádherné obrazy krajiny po pobřeží Tichého oceánu, kterou protagonisté putují. Nebude chybět ani sympatická žena, kterou vytvořila Q´orianka Kilcher, americká herečka, zpěvačka a aktivistka, která je známá ze seriálu Yellowstone nebo Zákon gangu. Má zajímavý původ, narodila se v Německu a její otec pochází z Peru a matka z Aljašky.

Film patří k těm snímkům, které měly opakovaně odloženou premiéru. První termín byl už v únoru, potom v červenci a nakonec byl přesunutý až na příští rok.

Celou řadu fotek z hercova života si můžete prohlédnout na jeho Instagramu.

 

Zdroje: