Survivor Česko & Slovensko (17. a 18. díl): Všem se zdá o jídle, jen Veronice o sexu

Survivor Česko & Slovensko (17. a 18. díl): Všem se zdá o jídle, jen Veronice o sexu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Adam, jeden z vyřazených členů reality show, se jel zviditelnit na Ukrajinu, zbylé osazenstvo na ostrovech má stále své všední starosti. Debata se ale netočí jen kolem jídla a strategie, ale v obou kmenech se donekonečna řeší poslední vyřazení Aylin.

U kmene Azua, kde se drží poslední pětice vytrvalců (Veronika, Chili, Veve, Johy a Vláďa) si soutěžící vytvořily různé teorie o tom, co se doopravdy mohlo stát u sousedů Mao, protože právě s Aylin dívky počítaly do finálové strategie a nevěří tomu, co se na poslední radě řešilo. A už vůbec nerozumí tomu, proč to kmen Mao přinesl na kmenovou radu a nevypořádal se s problémem v táboře. Nijak věrohodně na ně nejasná nařčení, co kdo viděl a vlastně neviděl, nezapůsobila. To, že se Aylin omluvila a kmen i přesto reagoval tímto způsobem, je pro ně jedna velká záhada. Na druhé straně jsou rádi, že v Azua řeší problémy jiným způsobem.

I v Mao je předmětem debaty vyřazení Aylin. Braňo a Tomáš si uvědomili, že přišli o hráčku, která je podporovala a že Dominika se z jejich aliance vzdaluje na stranu dívčí aliance, aby si svou pozici ve hře udržela. Síla se tak jasně přesouvá od Braňa a Tomáše. Každý z nich se rozhodl to řešit po svém. Braňo pochopil, že kdyby se teď začal podbízet ostatním, bylo by to spíš k jeho škodě. Tomáš se rozhodl, že to zkusí právě tímto způsobem a začal všem ženám v Mao trochu nadbíhat.

Hra o odměnu byla trochu jiná a vítěz si mohl zajít na nákup do improvizovaného supermarketu. Dva z kmene vítězů tak dostali od Braňa přesné instrukce o výživových hodnotách potravin, aby nakoupili za peníze, které měli k dispozici, co nejpraktičtější suroviny. Čokoládový dort byl velkým lákadlem, ale v nákupním košíku neskončil.

38. den se soutěžící dozvěděli, že je to jejich poslední hra o kmenovou imunitu. Po prohrané soutěži Tomáš zintenzivnil snahu udržet se v kmenu za každou cenu. Situaci mu ztížila i skutečnost, že tentokrát se nehrálo o individuální imunitu, a tak se nemohl proti vyřazení pojistit. Navíc hráči kmene Mao prohráli soutěž záměrně, nejspíš právě proto, aby se mohli zbavit silného hráče před spojením kmenů.

V kmenu Azua byla pohoda. Debata se opět točila kolem jídla. Zajímavé je, že většina soutěžících má sny spojené s jídlem, ale na jeho konzumaci ve snu nikdy nedojde. Jen Veronika ve snech prožívá úplně jiné zážitky a ostatní se jí posmívají, protože ze spaní dává najevo, jak moc příjemně se cítí. Veronika ale na svého přítele myslí i přes den, a i nevinná slova jako klacek nebo kláda ji připomínají vášnivého Itala, kterého má doma. Ta by asi jako jediná ze všech soutěžících vyměnila plný talíř za trochu lidského tepla.

Příště čeká na oslavu spojení kmenů všechny soutěžící velká hostina, a dokonce odloží své všední oblečení a předvedou se v plné parádě.

Že by si v batůžcích schovávali večerní róby a make-up?

 

Zdroj:

  • autorský článek