Dnes v Ulici: I přes dusno v manželství Tony dál zatajuje svou účast v soutěži

Dnes v Ulici: I přes dusno v manželství Tony dál zatajuje svou účast v soutěži
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V každém vztahu se občas objeví nějaký ten mráček. Dobře to ví Marečkovi, kterým se jako záhadou podařilo rozehnat velká mračna. Díky tomu teď mohou společně vypomáhat Tonymu, který neví, kde má svou rodinu.

Tonyho splněný sen dělá dusno v rodině

Ačkoliv divákům zůstává zatajeno, kdy konkrétně se Tony nadchnul pro vědomostní soutěže, mohou teď sledovat důsledky jeho odvahy. Jít s kůží na trh, to není jen tak. Škoda, že Tonyho vystoupení z komfortní zóny nemůže Dominika pochválit. Ta si totiž myslí, že jí je Tony nevěrný a už kvůli tomu sbalila sebe i děti a odjela kdovíkam. Tony jí sice volal a hledal, nic z toho však nepomohlo. Ani další den na tom nebude lépe. Naštvaná Dominika se mu stále neozývá. Takovou reakci od ní Tony nečekal a vyděšenost střídá naštvání. Necítí Dominičinu podporu. A místo, aby si užíval, že z něj opadla nervozita, zažívá další stres.

Mára nechápe, proč Tony účast v soutěži tají

Mára, který jednu dobu nechápal, kde se v Tonym berou jeho vědomosti, teď už ví, že je zužitkoval v soutěži, která ale nedopadla kdovíjak dobře. Proto naprosto chápe Tonyho frustraci, že si kvůli tomu zavařil doma. Co ale nepobírá, je fakt, že to Tony Dominice tajil. Možná se neměl chovat tak tajemně. Dominika, která se snažila získat informace od Karly, to pojala jako jistou nevěru. Ani by se Tonymu nedivila, kdyby se v baru zakoukal do jiné ženy. Její pocity nejspíš zažívá a chápe každá žena na rodičovské dovolené. Teď, když je po všem, by se dalo čekat, že to Tony Dominice konečně vyklopí. Ale on ne. Pořád zatlouká. Ujišťuje ji ale, že nejde o žádnou nevěru ani o nic jiného, čeho by se Dominika měla bát.

Na Dominiku čeká příjemné překvapení

Dominika, která se nakonec Tonymu za své hysterčení omluvila, se teď může těšit na překvapení. Tony jí o soutěži stále nic neřekl, nejspíš čeká na dobu, kdy se jeho konkrétní díl bude vysílat v televizi. To bude pro Dominiku mimořádné překvapení. Něco takového je určitě ještě více stmelí. Dominika může být na svého muže pyšná, že do něčeho takového šel. Možná tím Coolna získá na popularitě a bude do ní chodit ještě více lidí.

Kryštofa překvapí, jak Vojta hezky chápe Malého prince

Také Karla může být na Kryštofa pyšná. Jeho nasazení pro maturitu je nevídané. Jakoby se zkouška skládala jen z literatury, čte Kryštof jednu knihu za druhou. Jen jestli bude i o Malém princi své mámě tvrdit, že jej našel u popelnice? Četba mu nepřináší jen vyšší sebevědomí a vhled do jiného světa, nýbrž propojení s jeho synem, který velmi poučnou knihu hezky chápe. Až takovou pohodu diváci u Marečků nejspíš nečekali.

Zdroj článku:
  • Autorský text