Popularita pořadu Na lovu dosáhla až do seriálu Ulice: Jedna z postav se zúčastní soutěže

Popularita pořadu Na lovu dosáhla až do seriálu Ulice: Jedna z postav se zúčastní soutěže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vědomostní soutěž Na lovu moderovaná charismatickým Ondřejem Sokolem se u nás těší velké oblibě. Není tedy divu, že začíná pronikat i do dalších pořadů, nyní konkrétně do nekonečného seriálu Ulice. Jedna z tamních oblíbených postav, Tony Benda, se pokusí obstát v boji proti lovci.

Tony se rozhodne pro účast v Na lovu

Poté, co se Mára rozhoupal ke studiu, aby si mohl dodělat maturitu, se nechal získáváním nových vědomostí pohltit i Tony. Ten je už teď hodlá zúročit v populární televizní soutěži Na lovu, kterou stejně jako nekonečný seriál Ulice vysílá TV Nova každý všední podvečer. Tony je jedním z diváků, kteří u obrazovek snadno odhadnou odpovědi na většinu položených otázek a zatouží si to vyzkoušet naživo.

Vidina snadného výdělku hraje velkou roli a je natolik lákavá, aby Tony riskoval, že se veřejně zesměšní. Čím víc se ale termín natáčení blíží, tím nervóznější je. Nakonec bude mít pocit, že se mu všechny znalosti vykouřily z hlavy. Nechce, aby se o jeho bláznivém nápadu dozvěděl někdo další, svěřil se pouze Kryštofovi, ale před vlastní ženou účast v soutěži tají, což bude mít úsměvné i dramatické následky…

Kryštof a Tony
Kryštof a Tony v Ulici | Zdroj: TV Nova

Diváci mu přejí štěstí na otázky

Jak si ale fiktivní postava z Ulice povede proti některému ze skutečných, ostřílených lovců? Ačkoli Tony bude jistě součástí čtyřčlenného týmu soutěžících, bude muset stanout tváří v tvář někomu z obávané pětice geniálních mozků. Bude mít štěstí na usměvavou Kvízovou dámu Dagmar Jandovou, na šarmantního Kalkulátora Jakuba Kvášovského, na sympatického Lišáka Václava Slabyhoudka, přísnou Belladonnu Viktorii Mertovou, anebo snad bude čelit největší hrozbě v podobě Doktora Vševěda neboli Jiřího Martínka? O tom, jak asi Tonyho účast dopadne a s jakým lovcem se utká, se už teď vedou diskuze mezi diváky.

Tony musí překvapit a vyhrát spoustu peněz. Stal se z něj slušný člověk, táta, tak mu to přeji. Není rozhodující, který lovec bude protějškem, musí padat dobré otázky a on je všechny bude vědět.

Kterému z těchto lovců bude Tony čelit?
Kterému z těchto lovců bude Tony čelit? | Zdroj: TV Nova

Pravda, člověk nemusí rovnou propadat panice a beznaději, když naproti němu usedne takřka neporazitelný Doktor Vševěd. Všechno záleží na štěstí a na otázkách, které soutěžícímu padnou do noty. Snad to bude také případ Tonyho. I kdyby ale nevyhrál, můžeme ho ocenit už za odvahu něco takového zkusit.

„Tony se aspoň vzdělává při sledování soutěže, ale totální nevzdělanec a ‚budoucí maturant‘ Mára nezná ani učivo základní školní docházky,“ vyskakují z řad diváků kritické reakce na adresu Kryštofa z Ulice. Ale ruku na srdce, kdo z nás by si po tolika letech pamatoval všechno, co jsme se učili na základce?

Jestlipak tuhle epizodu Na lovu opravdu uvidíme

„A budeme u toho i my? Nebo se o tom bude jen mluvit? Rozhodně bych mu přála některou z dam,“ píše divačka, jejíž názor jistě všichni sdílíme. Bylo by nepochybně zajímavé, kdyby v televizi opravdu běžela epizoda Na lovu, v níž by se herec Ondřej Volejník objevil coby Tony Benda.

Na druhou stranu to nemusejí ocenit zdaleka všichni. Možná se vyskytnou i rýpavé názory typu, že Ulice už neví, jak by si získala větší sledovanost, a tak začíná fušovat do dalších úspěšných pořadů. Nám ovšem stejně nezbude nic jiného než se nechat překvapit.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři