KVÍZ: V Na lovu si zasoutěžila sestra herečky z Ulice. Zkuste to také, třeba skrze náš kvíz

KVÍZ: V Na lovu si zasoutěžila sestra herečky z Ulice. Zkuste to také, třeba skrze náš kvíz
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pořadu Na lovu jsou vítáni všichni, kdo mají chuť si otestovat své znalosti, pobavit se a zažít něco zajímavého. Příležitosti využila také Lucka, sestra herečky známé z nekonečného seriálu Ulice. I vy si můžete zasoutěžit, aniž byste opustili svůj domov – nanečisto s naším kvízem.

Televizní vědomostní soutěž Na lovu je krásná nejen v tom, že nabízí humorné i napínavé okamžiky, ale také svou rozmanitostí. Zahrnuje otázky ze všech možných oborů, a proto se jí může zúčastnit prakticky kdokoli – lidé všeho věku a vzdělání.

Nezřídka do ní zamíří zajímavé osobnosti, jaké se nám posléze vryjí do paměti. Nedávno si pocity soutěžících vyzkoušela např. sympatická Lucie, sestra herečky Michelle Hansen, kterou diváci Ulice znají jako „tu druhou Skyler“. Moderátor Ondřej Sokol na to konto vtipně poznamenal, že to už je takový úděl mladších sester, být vždycky druhá.

Ačkoli u krátké ukázky z daného soutěžního dílu zazněla informace, že „geny s herečkou z Ulice se rozhodně nezapřou“, mnozí diváci hádali spíše spřízněnost se Sárou Korbelovou (v seriálu ztvárňuje Kristýnu Volákovou) nebo s Hankou Holišovou (hraje Veroniku Maléřovou). Těm se prý Lucka podobá mnohem víc než svojí skutečné sestře.

Pokud byste rádi věděli, jaké je být na místě soutěžícího, ale nechce se vám opouštět bezpečí gauče, můžete si zkusit náš kvíz.

Vedli jste si dobře při zdolávání otázek, které se objevily v samotné soutěži Na lovu? Pokud ano, zkuste zauvažovat nad přímou účastí v pořadu, třeba dokonce jako jeden z lovců.

Zdroje článku: