Co nás možná čeká v příštím díle Ulice?

Co nás možná čeká v příštím díle Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postavy v Ulici budou věrným divákům zaručeně chybět. O to víc, když některé dějové linky zůstaly otevřené. Co se přes prázdniny stane mezi Magdou a Prokopem? Bude Gábině lépe po chemoterapiích? Dá Jakub Karle po prázdninách definitivní pokoj? A jak to bude dál se vztahem Kristýny a Denise?

Co čeká seriálové postavy Ulice o prázdninách? 

Stejně jako diváci Ulice mají své plány, také seriálové postavy je mají. Například Bedřich Liška se rozhodl, že více času věnuje své dcerce Ladě, která se kvůli podnikání své maminky Jindry a jejího partnera přestěhovala do Opavy.

V posledním týdnu Ulice před prázdninovou pauzou proto diváci byli svědkem toho, jak si Bedřich své blízké svolal k jednomu stolu, aby jim o svých plánech řekl.

Zatímco Miloš s Evou a Frantou předpokládali, že Aničku požádá o ruku, on jim oznámil, že odjíždí. Rozhodl se skončit ve firmě a udělat tlustou čáru za svou minulostí a začít žít nový život v Opavě, aby mohl být blízko své dcery Lady.

Bedřichovy plány na léto jsou tedy více než jasné. Bude s dcerkou a také si nejspíš bude muset v Opavě sehnat nové bydlení a práci. Pro Jindru může být Bedřichův návrat velkou úlevou, vzhledem k tomu, že ji naplno zaměstnává hospoda. Alespoň teď bude potřebovat méně hlídání. 

To Frantu s Bárou a Anežkou čeká léto plné zážitků. Kývli na nabídku Skyler, která neváhala vzít je s sebou na turné po Evropě.

I ona v tom vidí hlavně své výhody. Anežka bude hlídat jejího Chrise, který tak nebude muset být celou dobu na tabletu. To léto Magdy je poněkud nejisté. S Prokopem se nedohodla na společně strávené dovolené, a tak nejspíš někam na trip vyrazí s Irenou Landovou. Že by si tím ale plnila představy o vysněné dovolené, to se říct nedá.

Spíš si tam navzájem budou lízat rány a nadávat na své partnery, jací jsou bezcitní ignoranti. Vyplnilo se totiž to, co Mirek předpověděl. Prokop to celé pokazil a dovolenou ve Španělsku se svou ex neodvolal. Proč taky? Vždyť kvůli něho Magda jen zrušila svatbu s mužem, kterých po světě běhá jen hrstka. 

Jaké dějové linky zůstaly otevřené? 

Když pomineme poslední hádku Prokopa a Magdy, zůstala otevřená také dějová linka Karly. Ta si před prázdninovou pauzou v Ulici leccos uvědomila a teď se za sebe hrozně moc stydí. Jak mohla Jakubovi skočit na jeho sladké řečičky, a přitom vůbec nevidět, že on s jejími dětmi do budoucna vůbec nepočítá? Podle upoutávky na další díl to vypadá, že Jakub se s odchodem Karly jen tak nesmíří.

Magda, Zdroj: TV Nova

Už na začátku, když se v Ulici objevil, z něho vyzařovalo něco zvláštního. Teď je jasné, že je to sobec zahleděný do sebe. Karlu chce pro sebe, ale rozhodně nepočítá s jejími dětmi. Otevřená zůstala i dějová linka Vandy a Luďka, stejně jako poslední dobou komplikující se vztah Denise a Kristýny.

Diváci se tak mají rozhodně na co těšit. Je také jasné, že se v Ulici objeví nové postavy. 

Co se stane mezi Denisem a Kristýnou?

Denis a Kristýna ustáli mnohé. Pro rodiče Kristýny nebyl Denis nikdy dost dobrý a jednu dobu se jej táta Kristýny dokonce pokoušel podplatit, aby ji nechal. Teď to Denis udělá nejspíš zdarma. Kristýna ho v ledasčem zklamala. Hlavně se hodně odchýlila od způsobu života, který si ti dva naplánovali.

Ačkoliv dříve tvrdila, že studovat nepůjde, rodiče ji přesvědčili a ona se rozhodla pro obor adiktologie. To by Denisovi až tak nevadilo, kdyby v knížkách Kristýna neseděla od rána do večera a kdyby nezazdila společné prázdniny. Vypadá to, že se po prázdninách bude Kristýna hodně divit. 

Gábina bude cukrovat s Hermanem a Lumír konečně budě sdílet postel s Kateřinou 

Ovšem na diváky Ulice nečeká jen drama. Některé dějové linky se budou dále vinout lepší cestou. Alespoň podle upoutávky na další díly to vypadá, že se Gábině povede o dost lépe, a proto bude moci s Jirkou prožít romantické chvilky. O ty se nepřipraví ani Lumír s Kateřinou, kteří prázdniny trávili odděleně.

Ale jsou to zatím jen odhady. Jak to nakonec všechno dopadne, to ukážou až další poprázdninové díly.