Proč už Bedřich Liška nehraje v rockové skupině?

Proč už Bedřich Liška nehraje v rockové skupině?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Starý Vercajk”... Přesně takhle si říkali Bedřich a jeho kolegové z práce, když ve svém volném čase hráli v rockové kapele. Tvořil ji Bedřich, Ondra, Matouš a jejich manažerka Jindra, která se později Bedřichovi stala osudnou. A možná je i důvodem, proč Bedřich Liška už v kapele nehraje. 

Bedřicha Lišku semlely povinnosti 

Svou ženu Aničku odmítl s žádostí o adopci dalšího dítěte, aby si mohl užít zbytek života. Cestování, jízda na motorce, koncertování... Přesně takhle si svůj život Bedřich maloval. Anička, ačkoliv nerada, na to přistoupila a naučila se mít i svůj vlastní život. Aby v sobě vyplnila díru po dítěti, začala docházet do jednoho dětského domova, kde se pro ostatní děti stala milující tetou.

Ze všech dětí z domova můžete v Ulici pravidelně vídat Sáru, pro kterou je Anička něco jako náhradní máma. Ale zpátky k Bedřichovi. On a jeho kluci z dílny se rozhodli, že budou ve svém volném čase koncertovat. Jenže potřebovali někoho, kdo by je na koncerty dostal. A přišla Jindra. Jindra se ukázala být jako schopná manažerka, Bedřicha však svedla a udělala si s ním dítě.

A to je nejspíš hlavní důvod, proč už Bedřich s kapelou nehraje. Jednoduše na to s příchodem miminka na svět už neměl čas a nejspíš na to neměl ani pomyšlení. Vždyť právě kapela ho připravila o Aničku. 

Důvodů bylo mnohem více 

Avšak důvodů bylo mnohem více. Kvůli Jindře začaly v kapele spory. Do Jindry Pražákové se totiž zakoukal Ondřej. Jenže ta měla oči jen pro Bedřicha, což vedlo k mnoha hádkám v kapele. Když se pak narodila Lada, měl Bedřich co dělat, aby novou rodinu zabezpečil. Na nějaké koncertování jednoduše neměl čas.

A nejspíš ani chuť. Vždyť právě kapela ho připravila o jeho nejbezpečnější přístav - o Aničku. Později se sice ke koncertování lehce vrátil, už však ne v takové míře jako předtím. Ostatně na koncertě potkal Alici, která zpívala a která ho naprosto okouzlila. Byla to rockerka a motorkářka každým coulem. Ani jim však dlouhodobější vztah nevyšel. 

Zdroj článku:
  • autorský text