Šatník Aničky Liškové zná i pestré kousky

Šatník Aničky Liškové zná i pestré kousky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aničce Liškové z Ulice v podání herečky Ljuby Krbové není co vyčíst. Svou roli hraje bezvadně a ani šatník Aničky nemá žádné mouchy. Jakožto žena nad padesát let se obléká stylově. Umí se hezky namalovat i učesat.

Ke svému šatníku navíc nosí ten nejlepší doplněk – dobré naladění a životní nadhled. Není divu, že padla do oka Šimonovi.

Co je typické pro Aničku Liškovou? 

Šatník Aničky Liškové je pohodlný. Anička totiž moc dobře ví, že jedině v oblečení, ve kterém se bude cítit dobře a pohodlně, může vyzařovat svou sebejistotu. Ta Aničce nechybí. Za život totiž nasbírala tolik zkušeností, že z nich po zbytek svého života může klidně čerpat. Svůj šatník Anička přizpůsobuje aktuální situaci. Má ráda volná látková saka a džíny. Tuto kombinaci klidně doplní upnutým krátkým trikem.

Jindy ji můžete vidět zase v halence a kabátu. Ani šaty jí však nejsou cizí. Svou vizáží rockerky Anička překvapila a diváky potěšila vždy, když na sebe hodila koženou bundu. Nestávalo se to často, především tehdy, když šla doprovodit svého muže na koncert. Ale jelikož je manželství Aničky a Bedřicha už minulostí, nejspíš si na motorkářské kožené bundě v Aniččině skříni pochutnávají moli. I díky svému stylu oblékání padla do oka Šimonovi.

Anička se totiž nebojí ukázat, že ještě zdaleka nepatří do starého života. I přes všechny překážky, které si pro Aničku život přichystal, Anička život miluje a dává to najevo. 

Anička Lišková, Zdroj: TV Nova

Jaký dějový zvrat by Aničku ještě mohl potkat? 

Avšak ani Anička nemusí uniknout běžnému jednání ženy po rozchodu, kterým je nakupování. Po tom, co jí Šimon přijel oznámit, že Aničku v Londýně vyměnil za mladší model, může mít Anička nutkání kompletně vyměnit celý svůj šatník. A klidně si to může dovolit. Ostatně Sára a Dan ji zvou k moři. Jestli s nimi pojede, chtělo by to minimálně nějaké plavky a samozřejmě působivé šaty na pláž.

Zatím to moc nevypadá na to, že by Anička mohla do prázdnin, kdy bude mít Ulice tradičně pauzu, řešit nějakou svou výraznější dějovou linku. Snad jen bude tahat Sáru z průšvihu. Ale po prázdninách by na Aničku v Ulici klidně mohl čekat nějaký dějový zvrat. Že by další nový muž?

Zdroj článku:
  • autorský text