Diskuze

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství
Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci-fi horor totiž slibuje pořádně ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, které vybočují ze všeho, co jste v poslední době v kinech viděli.
Zpět na celý článek

Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci-fi horor totiž slibuje pořádně ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, které vybočují ze všeho, co jste v poslední době v kinech viděli.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství
Jaký je žánr filmu "Šahej na mě"?

Jedná se o erotický sci-fi horor, který slibuje ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, vybočujících z běžných filmových zážitků.

O čem je základní děj filmu "Šahej na mě"?

Příběh začíná jako vztahové drama, kdy se hlavní hrdinka Joey s kamarádem Craigem musí kvůli zaplavenému bytu dočasně nastěhovat k Joeyinu bývalému příteli Brianovi. Brianova pohostinnost se však brzy změní v manipulativní hru a odhalování temných tajemství jeho luxusní vily.

Kdo je režisérem a scénáristou filmu "Šahej na mě"?

Režisérem a scénáristou snímku je Addison Heimann, který na sebe upozornil už thrillerem Hypochondriac.

Kdy a kde bude film "Šahej na mě" dostupný k zhlédnutí?

Snímek dorazil na platformy VOD už 2. dubna 2026.

Jaké jsou hlavní inspirace a témata filmu "Šahej na mě"?

Režisér Addison Heimann se netají tím, že jeho snímek vzdává hold japonskému exploatačnímu filmu. Zkoumá, jak hluboko jsme ochotni klesnout a co všechno jsme schopni obětovat pro chvilkový pocit štěstí, přičemž se nebojí provokovat.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Šokovala mladším partnerem, proslavila se komedií o nevěstinci a odmítá stárnout
18.01.2023

Šokovala mladším partnerem, proslavila se komedií o nevěstinci a odmítá stárnout

Zdena Studénková má sedmdesátiny za rohem a bez ohledu na filtry a retuše, vypadá na svůj věk neuvěřitelně dobře. O jejím životě se rozhodně nedá...

Žena za pultem: Kdoví, zda by Haničinec vzal roli, kdyby tušil, že jeho muchlování se Švorcovou bude politický problém
12.12.2022

Žena za pultem: Kdoví, zda by Haničinec vzal roli, kdyby tušil, že jeho muchlování se Švorcovou bude politický problém

Petr Haničinec byl také jedním z herců Divadla na Vinohradech a dostal roli Karla Brože, nápadníka prodavačky Anny. Se Švorcovou se znal roky,...

Drbárna ze ZOO: Danuše má konečně po svém boku oblíbená vnoučata. Už jí chybí jen syn záletník
10.02.2023

Drbárna ze ZOO: Danuše má konečně po svém boku oblíbená vnoučata. Už jí chybí jen syn záletník

Tereza Brodská (54) sice na babičku nevypadá, ale v seriálu si dvojici dětí, které ztvárnily potomky Petra, hodně užívá. Jako Danuše už herečka...

Bude si Bára v roce 2023 foukat zrazené srdce?
25.12.2022

Bude si Bára v roce 2023 foukat zrazené srdce?

Chudák Bára! Ulice je důkazem toho, že nevěra je častým strašákem partnerských vztahů. Prošel si jí Mára a teď podobný scénář čeká i na Báru. Když...

Vojtěch Machuta z Ulice už si pilotování vyzkoušel. Vedle letectví má rád divadlo. Hraje v Pomeranči
23.03.2023

Vojtěch Machuta z Ulice už si pilotování vyzkoušel. Vedle letectví má rád divadlo. Hraje v Pomeranči

Vojta Machuta alias Adam z Ulice snil jako malý o tom, že jednou bude pilotem. Pak si oblíbil herectví a zkusil jít touto cestou. Když se nedostal...

Bára a Lucka: David Gránský si dvojčata nesplete
04.12.2022

Bára a Lucka: David Gránský si dvojčata nesplete

Jedna je vyšší, mají odlišné hlasy a také nosánky! David Gránský to všechno jasně vidí, ostatně se s dvojčaty Bárou a Luckou zná už celé roky. Zato...

Cesta Ulicí Jitky Farské: Život s Oldou, ztráta syna a natáčení s Kukačkou
12.03.2023

Cesta Ulicí Jitky Farské: Život s Oldou, ztráta syna a natáčení s Kukačkou

Postavy v Ulici jsou nuceny si projít spoustou nepříjemných situací a Jitka toho zažila věru hodně. Zklamání z manžela, ztrátu miminka, napadení...

Tajemného pána s buřinkou milovaly děti v celé Evropě
28.11.2022

Tajemného pána s buřinkou milovaly děti v celé Evropě

Otto Šimánek nebyl hercem velkých dramatických rolí, ale k tomu, aby se proslavil, mu stačila jediná role v tvorbě pro děti. Pan Tau si získal...

Inženýrská odysea: Ani Jaroslav Dietl nebyl všemocný. Tak vznikl na objednávku seriál, který byl ostudou jeho tvorby
03.04.2023

Inženýrská odysea: Ani Jaroslav Dietl nebyl všemocný. Tak vznikl na objednávku seriál, který byl ostudou jeho tvorby

Všichni očekávali, že se na obrazovkách objeví „dietlovský” příběh, který nabídne pravidelnou porci zábavy a zajímavého děje umístěného do...

Dnes v Ulici: Ovce na útěku, smutná Jarka a Bářino veselé bruslení s Vojtou
22.03.2023

Dnes v Ulici: Ovce na útěku, smutná Jarka a Bářino veselé bruslení s Vojtou

Sotva si je nasadil do výběhu, ovce už berou Evženovi roha. Jarka se chce rozloučit s Adamem, než odletí na stáž, ale on o žádné loučení nestojí....

Diskutujte

Nejnovější diskutované