Diskuze

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství
Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci-fi horor totiž slibuje pořádně ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, které vybočují ze všeho, co jste v poslední době v kinech viděli.
Zpět na celý článek

Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci-fi horor totiž slibuje pořádně ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, které vybočují ze všeho, co jste v poslední době v kinech viděli.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Středa v Ulici: Návrat Vandiny sebeúcty, tajnůstkářská Hana a další jobovka pro Gábinu
05.12.2023

Středa v Ulici: Návrat Vandiny sebeúcty, tajnůstkářská Hana a další jobovka pro Gábinu

Ani Vanda není tak splachovací, aby Luďkovo ponižování a urážky snášela věčně. Ve středu si konečně dupne a pošle ho do háje, ačkoli se zdá, že jí...

Lucii Vondráčkové to na setkání herců z Ulice slušelo. Sexy model oblékla na poslední chvíli
15.09.2023

Lucii Vondráčkové to na setkání herců z Ulice slušelo. Sexy model oblékla na poslední chvíli

Na večírek při příležitosti 18. narozenin Ulice se herečka a zpěvačka Lucka Vondráčková dostavila přímo z divadelních prken. Ani si nestačila...

Zlatá labuť: Tragických osudů homosexuálů a Židů se seriál dotýká jen okrajově a děj se uzavře dříve, než vypukne hotové peklo
18.12.2023

Zlatá labuť: Tragických osudů homosexuálů a Židů se seriál dotýká jen okrajově a děj se uzavře dříve, než vypukne hotové peklo

Zatím to v seriálu vypadá, že Češi jsou jedna velká rodinka, všichni stojí při sobě. Postavy typu Bouchnera a Lhotského jsou zatím v hodně velké...

V zábavném fotokvízu si můžete ověřit, jak dobře znáte zahraniční trháky
04.11.2023

V zábavném fotokvízu si můžete ověřit, jak dobře znáte zahraniční trháky

Zahraniční filmy plné napětí, akce, dobrodružství, lásky nebo smíchu má každý rád. Náš fotokvíz ale neprověří jenom vaši znalost vybraných trháků,...

Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav
04.08.2023

Ulice na podzim přivítá herecké posily, které zamávají s osudy našich oblíbených postav

Seznamte se důkladněji s novými postavami v Ulici, profesorkou Soňou Čechovou a Evženovou bývalou manželkou Hanou Šmýdovou. Zároveň si můžete...

Televizní hlasatelé: Zdena Vařechová to se svou angažovaností přeháněla, její kariéra skončila ještě před sametovou revolucí
25.10.2023

Televizní hlasatelé: Zdena Vařechová to se svou angažovaností přeháněla, její kariéra skončila ještě před sametovou revolucí

Televizní hlasatelé byli v Československé televizi od začátku vysílání. Denně prováděli diváky televizním programem a patřili už neodmyslitelně do...

Prostřeno Speciál: Svalnatí a drsní bojovníci MMA odhalí, jak se umí poprat s vařečkou
01.10.2023

Prostřeno Speciál: Svalnatí a drsní bojovníci MMA odhalí, jak se umí poprat s vařečkou

Speciální Prostřeno v příštím týdnu ukáže, jak to vypadá u stolu a u plotny, když se sejdou svalnatí matadoři MMA. Jak asi hodují? Opravdu umí...

Zilvar z chudobince u herectví nezůstal, ale objevil se ještě v Einsteinovi
10.02.2024

Zilvar z chudobince u herectví nezůstal, ale objevil se ještě v Einsteinovi

Od premiéry seriálu Bylo nás pět uplynulo takřka třicet let. Za tu dobu se někdejší dětské hvězdy rozutekly do světa a různých oborů. Mnozí se...

Herečka Anežka Rusevová z Ulice si za Eliškou a Damiánem stojí. Víc než příšerná paruka ji trápí útočné komentáře
15.09.2023

Herečka Anežka Rusevová z Ulice si za Eliškou a Damiánem stojí. Víc než příšerná paruka ji trápí útočné komentáře

Na nedávném přátelském setkání herců z Ulice při příležitosti oslav 18. narozenin seriálu se objevila také Anežka Rusevová, která hraje majitelku...

Panika v úterní Ulici: Knoblochovým se ztratí klíče od auta, samotné auto i syn Milošek
11.12.2023

Panika v úterní Ulici: Knoblochovým se ztratí klíče od auta, samotné auto i syn Milošek

S Knoblochovými se člověk nikdy nenudí a v úterý u nich bude obzvlášť živo. Když Miloš zašantročí auto a přizná, že synka učil řídit, nezbude než...

Diskutujte

Nejnovější diskutované