Diskuze

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství

Tak tohle je totální úlet: Nový erotický sci-fi horor Šahej na mě láká na slizká chapadla a bizarní tajemství
Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci-fi horor totiž slibuje pořádně ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, které vybočují ze všeho, co jste v poslední době v kinech viděli.
Zpět na celý článek

Hledáte film, na který byste se mohli v klidu podívat s rodiči u nedělního oběda? Tak na novinku Šahej na mě rovnou zapomeňte. Tento erotický sci-fi horor totiž slibuje pořádně ujetou podívanou plnou chapadel a bizarních situací, které vybočují ze všeho, co jste v poslední době v kinech viděli.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Hokejový zázrak: Proč skutečný Herb Brooks film nikdy neviděl
21.10.2020

Hokejový zázrak: Proč skutečný Herb Brooks film nikdy neviděl

Herb Brooks svou šanci na medaili kdysi propásl, ovšem získal druhou šanci, a to jako trenér národního týmu USA, aby vysněnou medaili získal. Na...

Filmy s biblickou tématikou umí vzbudit mnoho vášní aneb které snímky způsobily poprask ve Vatikánu
30.12.2020

Filmy s biblickou tématikou umí vzbudit mnoho vášní aneb které snímky způsobily poprask ve Vatikánu

Právě v období na konci roku se lidé v dodržování tradic a zvyků vrací k biblickým motivům a ty se také často staly inspirací pro tvůrce filmů....

Když kaskadér není potřeba: Tito herci se o akční scény postarají sami
28.12.2020

Když kaskadér není potřeba: Tito herci se o akční scény postarají sami

Drtivá většina herců si vypomůžou s kaskadérem, když jde o to natočit nebezpečnou akční scénu. Taky jsou ale tací, kteří vlastního kaskadéra...

Ally McBealová: Kdo trpěl kvůli roli anorexií, koho při natáčení zatkli a kdo změnil sexuální orientaci
19.09.2020

Ally McBealová: Kdo trpěl kvůli roli anorexií, koho při natáčení zatkli a kdo změnil sexuální orientaci

Ally McBealová byl úspěšný televizní seriál, který bavil své diváky od roku 1997 pět let. Vše se točí kolem právničky Ally a právnického studia...

Marilyn Monroe na pozadí vraždy v městečku Twin Peaks
23.11.2020

Marilyn Monroe na pozadí vraždy v městečku Twin Peaks

Od roku 1993 byli televizní diváci v České republice přilepeni k obrazovkám s otázkou „Kdo zabil Lauru Palmerovou?“. To byla ústřední myšlenka...

P. S. Miluji Tě: Jeden z nejdojemnějších snímků se dočká pokračování
07.12.2020

P. S. Miluji Tě: Jeden z nejdojemnějších snímků se dočká pokračování

Film P.S. Miluji Tě bývá označován za jeden z nejdojemnějších filmů, který v posledních dvou dekádách vznikl. Teď by se měl dokonce dočkat...

Malé ženy (2019): Nestárnoucí snímek o ženách, jejich síle, lásce i vzdoru
03.01.2021

Malé ženy (2019): Nestárnoucí snímek o ženách, jejich síle, lásce i vzdoru

Samotná Louisa May Alcott (1832-1888) si nemohla v roce 1868 představit, jak její kniha bude fascinovat stále další a další generace žen. Snímek...

„Hujer, metelesku blesku“: nejoblíbenější filmová hláška milovníků českých filmů
27.09.2020

„Hujer, metelesku blesku“: nejoblíbenější filmová hláška milovníků českých filmů

Veselý příběh, kdy Jiří Sovák pod nátlakem svých spolupracovníků začíná studovat večerní školu, se stal už českou klasikou. Film plný hlášek baví...

Bartoška ruší i náhradní „půltý“ ročník KVIFF
13.11.2020

Bartoška ruší i náhradní „půltý“ ročník KVIFF

Pandemie zavinila zrušení drtivé většiny letošních kulturních událostí. Pořadatelé často hledali varianty, ať už online formou nebo snížením...

Filmy s nejlepšími soundtracky. Které filmové písničky vás zvednou ze židle
05.01.2021

Filmy s nejlepšími soundtracky. Které filmové písničky vás zvednou ze židle

Hudba ve filmech hraje velkou roli a často by to bez ní ani nešlo. Dokáže spolehlivě dodat emoce k jakékoliv situaci, a ještě rychleji vás vtáhnout...

Diskutujte

Nejnovější diskutované