Survivor Česko & Slovensko (15. a 16. díl): Jediné místo, kde se neřeší Ukrajina

Survivor Česko & Slovensko (15. a 16. díl): Jediné místo, kde se neřeší Ukrajina
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud špatně spíte a ze všech stran na vás doléhá ukrajinské peklo, tak to budete asi zbylým účastníkům hladové reality show jejich starosti závidět. Přesto, že se do vysílání díly dostávají se zpožděním, jejich dočasný svět je od toho našeho hodně odlišný.

15. díl ve zkratce

Soutěžící obou kmenů už začínají vypadat trochu divoce. Ve kmenu AZUA vzpomínají na posledního vyřazeného hráče. Tím byl třiatřicetiletý truhlář Adam Raiter, který tentokrát už v duelu podlehl. Adam byl mluvka, ale v soutěžích byl poměrně úspěšný, takže právě proto v kmenu vydržel poměrně dlouho. Adam doplatil na to, že se pořád rád prezentoval jako „já, já a zase já“, což už všechny ostatní začalo dráždit.

Jediným jeho spojencem byl Vladimír, který v něm měl jistého spojence. Už se ale bude muset obejít bez něj a svou herní strategii promyslet. Ve svém kmenu zůstává jediným mužem, což může být velkou výhodou, ale i nevýhodou.

Tento díl se hrálo o hodně velkou odměnu. Vítěz si odnesl velkou rybu Mahi-Mahi, která mohla mít metrovou délku. Pro kmen AZUA to znamenalo nejen zpestření jídelníčku, ale jistota, že pár dní nebudou hladovět. A Chili byla nadšená z toho, že může opět předvést své kuchařské dovednosti a zpracovat rybu na několik způsobů a využít ji na maximum.

K překvapení všech přišla další soutěž, a to v nezvyklou dobu, v noci. Tentokrát přálo štěstí osazenstvu z kmene MAO a odměna byla pro všechny hodně emotivní. S popcornem si mohli shlédnout vzkazy z domova.

16. díl je o Aylin

Nálada v kmenech není nejlepší. Všichni stále doufají, že brzy přijde sloučení kmenů.

Tentokrát se bojuje o imunitu. Mahi-Mahi dodala kmenu AZUA potřebnou energii a v soutěži čekala na kmen MAO ostudná porážka.

Následně si jistotu ve hře zajistila osobní imunitou dvaatřicetiletá Nikola.

Před kmenovou radou kmen MAO řešil Aylin Saranovou, která se nechovala úplně fér a kradla jídlo. Věc, která by se normálně neřešila, se ovšem v situaci, kdy mají všichni soutěžící hlad a jídlo je pečlivě odměřováno každému stejným dílem, stala aférou, která nakonec pro třiadvacetiletou Aylin byla osudovou. Na kmenové radě sice k vyřazení směřoval pětadvacetiletý Daniel Štrauch, ale Nikola jmenovala do duelu Aylin a ta v souboji s Danielem neobstála.

Vyřazením Aylin se strategie hry hodně změní, protože s ní počítala velká část ženského osazenstva kmene AZUA.

 

Zdroj:

  • autorský článek