Gábina se vrací. Do Ulice přiveze novou lásku i potíže

Gábina se vrací. Do Ulice přiveze novou lásku i potíže
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na podzim roku 2018 zmizela Aneta Krejčíková z televizních obrazovek, aby se mohla věnovat svému prvorozenému dítěti. Zmizela na několik let i z její domovské Ulice, ve které byla od úplného začátku a společně s ní i dospěla. Nyní se vrací a čeká na ni velká láska.

Když před třemi lety opouštěla Aneta Krejčíková Ulici, nemělo to být na dlouho. Chtěla si sice užívat miminko, ale zná svou nezkrotnou povahu, která ji nutí pořád něco dělat a vymýšlet, a tak se chtěla zpět na obrazovkách objevit co nejdříve to bude možné. "Neumím teď říct, jak dlouho zvládnu nepracovat. Mateřství si plánuju užít a říkám si, že bych se mohla zklidnit. I když já nejsem moc klidný člověk, tak uvidíme," svěřila tenkrát tn.nova.cz. 

 

Vrátit se chtěla už na jaře příštího roku, ale ne vždy vše vyjde podle plánu. A plány Anetě Krejčíkové úplně zpřetrhala další neplánovaná událost, a to druhé těhotenství. V dubnu roku 2020 se jí narodila dcera. Rok a půl poté je však Aneta Krejčíková zpátky coby Gábina Pumrová a přijíždí zpět do Ulice s velkolepými nápady i prožít další velkou lásku.

Gábina Pumrová se před lety rozjela do Berlína dát šanci svému talentu a prorazit do světa módního návrhářství. Čekala tam na ni příležitost, která se nenaskytne každému. Dnes, plná zkušeností, se světovými modely za zády a odhodlaná dát podobu novým návrhářským projektům, přijíždí zpět do rodného města. Sebevědomou a ošlehanou podnikatelku Gábinu přivítají její blízcí i kolegové a také její vypečení rodiče. Radost neudělají ani oni jí a ani Gábina jim. Zamiluje se totiž do majora Jiřího Hermana, se kterým mají Radek Mastný a Milena Pumrová nevyřízené účty. Gábina tak v lásce znovu zažije vzestupy i pády, jakými si prošla již v minulosti. Bude Gábina tentokrát silnější a společně s Jiřím svůj vztah obhájí?

Sledujte novou sezónu Ulice od 3.ledna 2022 na Nově. 

 

Zdroj: