Zpívej 2: Animovaný film plný hudby pro celou rodinu

Zpívej 2: Animovaný film plný hudby pro celou rodinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Den před Štědrým dnem si můžete s dětmi udělat veselé a zábavné odpoledne a odpočinout si od předvánočního chaosu návštěvou kina. A cestou domů si můžete i zazpívat!

Animovaný film Gartha Jenningse vsadil na hudební hity. Právě po těch je jako divý odvážný koala, který se rozhodl zorganizovat velkolepou talentovou show. A protože i přes strašnou dřinu a nesmírný počet překážek vše dobře dopadlo, tentokrát koala Buster Moon chce překonat sám sebe.

Tým, který Buster Moon složil, Zdroj: webftp.cinemart.cz

Hlavní hrdina se rozhodl prosadit na skutečně celosvětové úrovni, a proto je nezbytné, aby se o něm vědělo v Redshore City, vyhlášeném městě zábavy. Jenže ani ve světě zvířat to není s prosazením se úplně snadné. Chce to být nejen talentovaný, ale i odvážný. A město zábavy už jednoho krále má. Tím je obávaný vlk Jimmy Crystal a vše, co se ve městě děje, musí Jimmy odsouhlasit. Jenže tým, který Buster Moon složil, není už od pohledu moc profesionální a o nějakém respektu nemůže být ani řeč. Dikobrazí rockerka Ash, plachá slonice Meena, přecitlivělý gorilák Johny nebo provokatérský čuník Gunter jsou skvělá parta, ale nejsou to hvězdy. Buster Moon tak ze zoufalství vlkovi slíbí, že do své show má slíbenou účast hudební legendy světového formátu Iva Claye Callowaye.

A na pořádný průšvih je zaděláno. Hudební mág Callowaye už dávno nevystupuje a nehodlá na tom nic měnit ani kvůli nadšenému Buster Moonovi. Ten bude muset vynaložit opravdu velké úsilí, aby svůj slib vlkovi splnil a nevykoledoval si místo neutuchající slávy pořádnou ostudu a možná i výprask.  

A proč se vydat do kina s dětmi?

Film je plný hudby a ne ledajaké, ale jde doslova o smršť hudebních pecek současnosti. Pokud si zvolíte anglickou verzi s titulky, pobaví vás povědomý hlas. Callowaye namluvil zpěvák Bono Vox z legendární kapely U2. A ošizeni nebudete ani s českým dabingem, kde poznáte hlasy Libora Boučka, Ewy Farné nebo tanečního mistra Zdeňka Chlopčíka, který skvěle nadaboval vzteklého učitele tance.

 

Zdroj:

  • Press CineArt