Šimon Bilina místo v ZOO v Ulici? Koho by mohl hrát?

Šimon Bilina místo v ZOO v Ulici? Koho by mohl hrát?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimon Bilina na nějaký čas mizí ze ZOO a jeho vztah se Sid je v ohrožení. Kdyby se už pro něj později v seriálu nenašel prostor, mohl by zaskočit třeba do Ulice. Koho by tam mohl hrát? Třeba barmana Bruna!

Barman Bruno stejně jako Haďák nemá své rodiče

Životní osud Haďáka je velice komplikovaný. Teď se rozhodl odjet do Amazonie, aby se na vlastní kůži přesvědčil o tom, zdali jsou jeho rodiče vážně po smrti. Komplikované dospívání bez rodičů má za sebou také Bruno Taubr. Péči o něj převzala krásná Karla. I přes všechnu její péči však nebylo v jejích silách, aby Brunovi důležitou náruč rodičů nahradila. A v tom je osud Haďáka a Bruna velice podobný. Jaké by to bylo, kdyby diváci na místě Bruna pravidelně vídali herce Šimona Bilinu?

Určitě by do děje seriálu dobře zapadl. Teď by se nejspíš stejně jako Bruno motal za barem a čekal, jestli pro něj scenáristé vymyslí nějaký další děj. Teď, jak jste si mohli dobře všimnout, spíše funguje jako zpovědní vrba pro všechny, kteří si k němu přijdou popovídat. Žhavou novinkou pro něj je, že Franta Báru podvádí. Tu Báru, se kterou se tak dobře povídá a která si svou budoucnost s Brunem maluje růžově. Frantovi sice doporučí, aby to se Skyler utnul, ten však udělá přesný opak. Bruno někdy vztahy nechápe. Nechápal ani Janu, se kterou podváděl svou Dorku. Možná i proto teď může Frantovi poskytnout zkušenosti z první ruky. Jenže chlapi jsou chlapi a ti jen těžko odolávají sladkému pokušení. 

Skyler se nevzdává. Možná, kdyby byla jako Bára, tak stáhne ocas a zmizí z Frantova života. Jenže Skyler není Bára a rozhodla se o Frantu zabojovat. A to i přesto, že ten jí do očí tvrdil, jak ji nesnáší a aby se od něj držela dál.

Šimon Bilina by byl stejně velký sympaťák, jako je teď Bruno 

Kdyby tedy Šimon Bilina, ze ZOO známý jako Haďák, hrál v Ulici, jistě by si v roli Bruna získal řadu příznivců. Diváky si uměl na svou stranu přiklonit i současný Bruno, herec Jaroslav Blažek. Ten si je podmanil svým tragickým osudem, když vyrůstal bez rodičů. A i přesto, že to na začátku vypadalo, že to bude spíše grázl, který bude své starší sestře Karle přidělávat starosti, situace se nakonec obrátila k lepšímu. Bruno začal makat v Coolně, kde se seznámil se spoustou lidí. Je to sympaťák každým coulem.

Bruno je po odchodu Jany do zahraničí už delší dobu sám. Zdroj: TV Nova

A ačkoliv je po odchodu Jany Rytířové už delší dobu sám, nemyslíme si, že nikoho nenajde. Třeba mu scenáristé do náruče přihrají jinou krásku. Co třeba dceru Kateřiny Dubovské Martinu? Ta se do Ulice přiřítí jako lavina a polovina ženských postav z toho nebude moc nadšená. Možná by právě spojení s Brunem mohlo jejich naštvanost zmírnit. Co říkáte? Aspoň by už Bruno nebyl tak sám. Na druhou stranu zase chválíme, že se do vztahu nehrne za každou cenu.  

Zdroj článku:
  • Autorský text