Kvíz: Na lovu – Doktor Vševěd možná vypadá přísně, ale je to sympaťák. Zkuste ho porazit

Kvíz: Na lovu – Doktor Vševěd možná vypadá přísně, ale je to sympaťák. Zkuste ho porazit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když moderátor Ondřej Sokol vyřkne ta známá slova „lovec přichází“ a do studia vstoupí Jiří Martínek, naděje na výhru se v případě některých soutěžících okamžitě rozplynou, zatímco jiní se obezřetně těší na svou životní výzvu. Překonat Doktora Vševěda totiž zvládne jen málokdo.

Vědomostní soutěže Na lovu a Superlov se mezi diváky těší velké oblibě, a není divu! Kde jinde by člověk našel takovou kombinaci zábavy, napětí a neuvěřitelných znalostí, navíc v čele s charismatickým moderátorem Ondřejem Sokolem? Setkat se ve studiu osobně s ním i s lovci je pocta, o které sní mnozí soutěžící. Ti se však s konkrétním lovcem uvidí poprvé teprve tehdy, když ho Ondřej Sokol uvede větou „lovec přichází“. Až do té chvíle nemají soutěžící ani ponětí, kterému z geniálních mozků vlastně budou vzdorovat. Pochopitelně tak mají důvod k nervozitě – co kdyby na ně vyšel zrovna obávaný Doktor Vševěd?

Jiří Martínek je přitom vyložený sympaťák, alespoň do chvíle, než si ho v maskérně a kostymérně vezmou do parády a udělají z něj přísně vyhlížejícího profesora, který budí respekt a úctu. Jak taková proměna probíhá, se můžete podívat v pořadu TV Nova, kde vás právě Jiří Martínek provede zákulisím soutěže. Pokud si netroufáte postavit se mu přímo ve studiu, můžete si alespoň vyzkoušet náš kvíz a zkusit odpovědět na otázky, které daly zabrat i jemu.

Vyrovnat se Doktoru Vševědovi, to není samozřejmě nic jednoduchého, a tak si nedělejte těžkou hlavu z toho, že jste se možná dopustili několika chyb. Alespoň si osvěžíte staré vědomosti a dozvíte se i něco nového. Právě takové kvízy vás mohou dobře připravit pro budoucí účast v soutěži.

Zdroje článku: