KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte trilogii Byl jednou jeden polda

KVÍZ: Ukažte, jak dobře znáte trilogii Byl jednou jeden polda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Byl jednou jeden polda aneb tak trochu ztřeštěná komediální trilogie z policejního prostředí z druhé poloviny devadesátých let, navíc silně inspirována slavnou americkou Policejní akademií, která se rovněž těší veliké oblibě, a to už celé dekády.

První díl Byl jednou jeden polda vznikl v roce 1995, aby v dalších letech, 1997 a 1999, přišla na řadu ještě jeho další dvě pokračování, a to opět s nezapomenutelným majorem Václavem Majsnerem v podání Ladislava Potměšila.

Díky tomu jsme se na počátku druhého dílu mohli podívat do Spojených států a v tom třetím pak do pro nás exotického Bangkoku. Byl jednou jeden polda v dnešní době působí možná i vcelku úsměvným dojmem, což není ani tak dáno tím, že se jedná o komedii, nicméně stále se najde celá řada fanoušků, která na tuto sérii nedá dopustit. Patříte mezi ně? Dokažte to. A tím už se dostáváme k náplni tohoto článku, kterou je kvíz.

Vyzkoušejte si, co všechno si z Byl jednou jeden polda pamatujete. Než se do toho však pustíte, musí zaznít, že otázky zahrnují všechny tři díly, takže pozor na to, ať se u nějaké z otázek nenecháte zbytečně nachytat kvůli nepozornosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text