Tady hlídáme my: Česká komedie provoněná přírodou z malebné Šumavy měla premiéru 2. prosince

Tady hlídáme my: Česká komedie provoněná přírodou z malebné Šumavy měla premiéru 2. prosince
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro celou rodinu je určený snímek o obyčejných lidech, kteří mají běžné starosti. Jejich životy v nádherné krajině přináší každý den nové dobrodružství a pro diváka především oddech a zábavu. Obsazení je plné oblíbených herců a psů.

V režii Juraje Šajmoviče vznikla jedna z těch komedií, které zahřejí u srdce a pobaví celou rodinu. Podobnost názvu s komedii z roku 2012 Tady hlídám já, není náhodná. Vyšla od stejného režiséra, který se podílel i na scénářích. Známé budou i některé tváře.

Při filmovém dostaveníčku se můžete těšit na Lukáše Vaculíka, Jitku Ježkovou, Veroniku Divišovou, Pavla Nového, Nelu Boudovou, Štěpána Tučka, Kláru Jandovou, Milana Šteindlera, Martinu Hudečkovou, Vlastu Žehrovou, Romana Skamene, Martina Maxu, Václava Vydru, Vendulu Křížovou a další.

Zdroj: Veronika Pavlíková / Road Movies

A na co se můžete těšit

Lukáš Vaculík v roli lesního inženýra Ivana se zamiloval do vědkyně Julie, kterou si zahrála Jitka Ježková. A protože chtěli změnu, pořídili si spolu s Juliinou šestnáctiletou Kačkou (Divišová) a psem Hugem penzion na Šumavě.

Ivan a Julie jsou plně soustředění na početí potomka a na provoz penzionu nemají moc času. Julie si navíc myslí, že něco není v pořádku, když tolik snahy zatím nepřineslo výsledek a obrací se na místního šarlatána. 

Penzion tedy moc neprosperuje, protože nikdo o tomto malebném místě ani neví. O provoz se starají dvě líné ženštiny a očekávaný zisk se nějak nechce dostavit.

Zdroj: Veronika Pavlíková / Road Movies

Iniciativy se ujímá Kačka, která (jak si možná pamatujete), díky své nemoci má zvláštní schopnost komunikovat se svým psem. Ten ji trochu inspiruje k nápadu, udělat z penzionu místo nejen pro lidi, ale i pro psy. A ono to funguje a do penzionu se začnou sjíždět hosté. Ti mají své čtyřnohé přátele, a nejen že si užívají krás Šumavy, ale ještě se věnují výcviku psů, který vede hajný s dcerou. Problémem nejsou zvířata, ale spíš jejich majitelé a hajný to nemá jednoduché.

Zavedené pořádky naruší postřelená Julie, kterou nešťastnou náhodou postřelí děda během lovu. Ale příběh má i druhou stránku plnou lásky. Pes Hugo se bezhlavě zamiluje do psí slečny Aishy a něco je asi ve vzduchu, protože úplně stejně bude postižená i Julie, která ztratí hlavu pro Kubu.

Jak to dopadne se přesvědčíte sami, až film uvidíte.

 

Zdroj: