Poslední týden s Ulicí před prázdninovou pauzou slibuje svatbu i oslavu výročí

Poslední týden s Ulicí před prázdninovou pauzou slibuje svatbu i oslavu výročí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prázdninová pauza se nezadržitelně blíží. Zbývá nám jen pět epizod Ulice, než vyvrcholí příběhy stávající sezóny a začnou se rozehrávat události sezóny nové, devatenácté. Tento týden se tak můžeme těšit na velké finále plné překvapivých situací, v nichž se rozhodne o budoucnosti některých postav.

Magda a Prokop mezi rozchodem a usmířením

Magda a Prokop se už delší dobu motají v kruhu pochybností a hádek nad vztahem, který evidentně nefunguje. Jsou příliš odlišní, mají rozdílné povahy i priority, čehož si pochopitelně všímají také jejich blízcí přátelé, Irena a Otík. Možná by opravdu bylo nejrozumnější jít konečně od sebe a přestat se trápit, na druhou stranu… Magdě a Prokopovi na tom druhém pořád velmi záleží. Nechtějí o sebe přijít a teď si konečně upřímně řeknou, jak se navzájem vnímají. Bude to chvíle plná dojetí? Nebo snad příležitost k další trpké hádce?

Dokážou Prokop a Magda zachránit svůj vztah?
Dokážou Prokop a Magda zachránit svůj vztah? | Zdroj: TV Nova

Kristýna začíná pochybovat o Juliině neomylnosti

Blanka a vlastně celá rodina se opakovaně pokoušela Kristýnu přesvědčit, že Julii nejde o nic jiného než o to, jak na klientkách vydělat hříšné peníze. I samotná Kristýna tu a tam pocítila náznak pochybností, když např. zjistila, kolik si terapeutka účtuje za přívěsky s léčivými kameny. Přesto svůj vzor neochvějně hájila, přesvědčená o tom, že jí Julie pomůže s panickými atakami, aby zase mohla normálně žít.

Teprve nyní bude mít Kristýna možnost spatřit Julii nezaujatýma očima, bez všech příkras a sladkých řečiček. Bude to však stačit na to, aby se od ní odpoutala? Nebo si ji Julie dovedně připoutá ještě těsněji?

Miloš a Vítek hodlají opít Duška

Vítek Klíma už delší dobu nesmyslně žárlí na manželku Ivu a její až podezřele blízký vztah s Robertem Duškem. Byl by to možná i hodil za hlavu, kdyby jeho divoké představy nepřiživovali Miloš s Michalem. Právě Miloš se stane Vítkovým kumpánem ve snaze odhalit pravdu. Pokouší se Dušek Ivu skutečně sbalit, nebo jsou jeho pohnutky čisté jako padlý sníh? To je třeba zjistit! Za tím účelem přijdou pánové se smělým plánem – pozvat Duška na pánskou jízdu, opít ho a přimět cvrlikat. Podaří se jim to? Jak se k jejich ambiciózní akci postaví Iva?

Jsou Iva a Robert víc než přátelé?
Jsou Iva a Robert víc než přátelé? | Zdroj: TV Nova

Chystá se svatba Tonyho a Dominiky

V minulosti bývalo zvykem zakončit sezónu Ulice velkolepou svatbou. Letošní rok nebude výjimkou. Předposlední díl osmnácté řady tak přinese dlouho očekávaný sňatek Dominiky a Tonyho. Přípravy vrcholí a všechno překvapivě dostanou na povel Karla s Kryštofem, přestože jejich manželství skončilo v troskách. Třeba se ale právě teď ukáže, jak jsou skvěle sehraní a že mají ještě naději. Karla by ostatně dala cokoliv za to, aby vztah s Kryštofem zachránila. Co s oběma udělá návrat do míst, kde si před pouhými dvěma roky sami řekli „ano“?

Gábina a Jirka mají výročí

Poslední díl týdne a zároveň celé osmnácté sezóny přinese ohlédnutí za důležitými okamžiky v životě Gábiny a Jirky. Ti za sebou mají hodně náročný rok, ale díky vzájemné podpoře překonali i nejtěžší překážky a nyní mohou v klidu oslavit první výročí vztahu. Oslava bude o to šťastnější, že do ní přispěje radostnou zprávou také Šimon. Co mu vykouzlí úsměv na rtech?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova