Aneta Krejčíková z Ulice: V Show Jana Krause promluvila o nahotě ve Volze i o své rodině

Aneta Krejčíková z Ulice: V Show Jana Krause promluvila o nahotě ve Volze i o své rodině
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vnadná Aneta Krejčíková vystavila své přednosti na odiv ve žhavé scéně z minisérie Volha. Fakt, že se pozornost diváků a médií upírá jenom na to, ji ale mrzí. Jak se k nahé scéně staví její partner, to zatím neví ani ona sama. Ještě ji totiž neviděl.

Herečku mrzí reakce na nahou scénu ve Volze

Aneta Krejčíková je divákům známá především rolí Gábiny v seriálu Ulice, nedávno na sebe ale přitáhla pozornost také v pětidílné minisérii Volha, a to dosti svérázným způsobem. Objevila se tam totiž nahá, což rozrušilo média a zřejmě i moderátora Jana Krause, jenž na tuto skutečnost upozornil bezprostředně poté, co herečka usedla na gauč v jeho známé show.

„Úplně nahá jsem tam nebyla,“ snažila se uvést věci na pravou míru. Ve skutečnosti byla v dotyčné scéně nahá do půli těla. „Musím říct, že mě fascinuje to pobouření a pozastavení se nad tím v dnešní době, kdy si můžete jakékoliv porno pustit kdekoliv, kdykoliv, i nějaké nezákonné, nehumánní. Tak prostě tady se jako pobuřujeme nad dvěma vteřinami.“ Vzápětí upřesnila, že nejde vlastně přímo o pobouření. Spíš jí přišlo líto, že zájem diváků i bulváru se zaměřuje pouze tímto směrem.

To vypadalo, jako kdybych prostě přišla na plac, sundala si triko a zase odjela.

Má dvě divoké děti a za partnera učitele tělocviku

Jan Kraus ale dovedně zavedl řeč i na další témata. Zmínil např. to, že Aneta Krejčíková má zatím dvě děti, téměř pětiletého Beníčka a tříletou Toničku. Jsou prý extrémně divocí a občas zazlobí, ale jsou to zkrátka děti. Dnešní rodiče k výchově přistupují jinak – tolerantněji a laskavěji – než jejich rodiče a prarodiče. Herečka už v dřívějších rozhovorech zmínila, že třetího potomka v dohledné době neplánuje, ale člověk nikdy neví, co přinese budoucnost.

Jejím partnerem je učitel tělocviku a angličtiny. To, že každý dělají něco jiného, vnímá Aneta jako výhodu i nevýhodu. „Teď třeba to na nás obou pozoruju jako velkou nevýhodu, protože už je konec školního roku nebo konec sezóny a my jsme oba fakt jako zombíci doma. Jsme hodně unavení a už máme tu vidinu toho volna.“

Aneta Krejčíková s moderátorem show Janem Krausem
Aneta Krejčíková s moderátorem show Janem Krausem | Zdroj: FTV Prima

S partnerem ji seznámila sestřenice, s níž on vlastně předtím randil. Nebyli tehdy prý ještě úplně po ukončení vztahu, ale rozuměli si spíše na kamarádské rovině. To tedy zjevně dalo příležitost k navázání nového vztahu s Anetou Krejčíkovou, který trvá už sedm let.

Život s herečkou je někdy náročný nejen z pohledu partnera, ale i otce jejich společných dětí. Třeba když se sejde více představení v jednom týdnu a ona čtyři večery za sebou nemůže být doma. Jak ale Ondra přistupuje k nahým scénám, to Aneta Krejčíková neví, protože Volhu ještě neviděl. „Možná že kdyby to viděl, tak by to bylo lepší, protože k němu se to dostává potom právě skrze ten bulvár a nějaké posměšné zprávy od kamarádů a kolegů.“

Zdroje článku: