Filmové začátky Jennifer Lopez, zpěvačky, tanečnice a herečky, která i po padesátce vypadá zatraceně sexy

Filmové začátky Jennifer Lopez, zpěvačky, tanečnice a herečky, která i po padesátce vypadá zatraceně sexy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jennifer Lopez si rozhodně na nedostatek práce stěžovat nemůže. Díky svým rozličným aktivitám a příjemnému zevnějšku má celou řadu věrných fanoušků. Pojďme se podívat na její herecké začátky, kterými si dokázala před mnoha lety získat filmové publikum.

Selena (1997)

Jennifer Lopez hraje legendární mexickou zpěvačku Selenu, která předčasně zemřela ve 23 letech v roce 1995. Tento film sleduje bouřlivý život a kariéru této mexické hvězdy, jejíž otcem byl vyhledávač talentů, který objevil její skutečně výjimečné pěvecké schopnosti.

Od emotivních koncertů zpěvačky, až po zuřivé rodinné hádky a manželství s kytaristou Chrisem Perezem. To vše je ve snímku plném písní, kterých se Lopez zhostila jako zpěvačka s profesionálním nasazením. Splněný „americký sen“ nadějné mexické zpěvačky Seleny ukončila manažerka fanklubu jejím zavražděním.

U-Turn (1997)

V režii Olivera Stonea si Jennifer zahrála s hvězdami jako Sean Penn, Nick Nolte, Billy Bob Thornton nebo Joaquin Phoenix.

Sean Penn hraje Bobbyho Coopera, hazardního hráče, který míří do Las Vegas, aby zaplatil dluh ruskému mafiánovi, který ho už připravil o dva prsty. Jenže se mu cestou porouchá auto a skončí v ospalém městě v Arizoně, kde přijde o peníze a nebude mít ani na opravu auta. Toho využije surovec a boháč Jake (Nick Nolte) a nabídne mu peníze, pokud zavraždí jeho ženu Grace. Tou je samozřejmě okouzlující Jennifer. A tady by mohl děj mířit ke konci. Jenže to nebude jediná nabídka, kterou Bobby dostane. Grace pro něj má úplně stejný kšeft, chce se zbavit manžela. Navíc na rozdíl od svého muže je kouzelná a neuvěřitelně přitažlivá. Chudák Bobby se tak připlétá do problémů, které jsou možná větší než ty jeho vlastní.

Zakázané ovoce (1998)

Další zkušený režisér Soderbergh si pro svou sentimentální komedii vybral fešáka George Clooneyho a za jeho partnerku zvolil Jennifer.

George Clooney je zde v roli šarmantního bankovního lupiče Jacka Foleyho, který unikne z vězení díky kamarádovi, a nakonec se ocitne v kufru auta pohledné federální agentky Karen Sisco (Lopez), která až do toho dne brala svou práci opravdu svědomitě a vážně. Ti dva jsou od začátku jeden druhým okouzleni, i když to tak ze začátku nevypadá. Film má sice trochu pomalejší tempo, ale oba herci to vyvažují interpretací svých rolí.

Cela (2000)

Dokonce i roli ve sci-fi snímku s kriminální zápletkou se Jennifer Lopez postavila čelem a vytvořila tak hodně zajímavou roli, ve které působí přirozeně. Lopez je zde Catherine Deane, psycholožka, která na své kůži experimentuje s vysoce inovativní terapií, která umožňuje žít zážitky jiných lidí, kteří jsou ve stavu bezvědomí. Mezitím je dopadený velmi nebezpečný sériový vrah a po zranění upadne do kómatu. Jenže na neznámém místě je uvězněná jeho poslední oběť a FBI požádá psycholožku, aby se vplížila do jeho bezvědomí a zjistila, kde je skrytá poslední oběť. Mladou ženu čeká cesta krvavým bludištěm v mysli vraha s cílem najít stopy, podle nichž by byla možná záchrana uvězněné mladé dívky.

Zdroj: