Drbárna ze ZOO: Marek má problémy se splátkami za bar a Kristýna ztratí v ZOO jedno z dětí při prohlídce

Drbárna ze ZOO: Marek má problémy se splátkami za bar a Kristýna ztratí v ZOO jedno z dětí při prohlídce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek má v baru nepříjemnou návštěvu. Úředník z banky mu přišel osobně vysvětlit, že banka moc neoceňuje jeho platební morálku. Také mu vysvětluje, že po několika písemných upozorněních následuje obvykle ještě osobní návštěva zaměstnance banky. Potom už přichází exekuce.

Jasně tak Markovi naznačil, že by měl své finanční záležitosti začít brát vážně a vyhnout se tak tomu nejhoršímu scénáři, kdy by v baru zaúřadoval exekutor. Rozhovor si vyslechla i Tereza, ale Marek se tváří, že se nic neděje a žádný problém si nepřipouští. To jeho přítelkyni trochu vyplaší, ale sama nemá žádné velké peníze, které by mu půjčila. Charlie se také na její žádost o půjčku moc netvářil. Bude to muset vyřešit jinak a naštěstí na to není sama. Má Izabelu.

Holky daly hlavy dohromady a nápad byl na světě. Hned další den uspořádaly reklamní akci a lidem začaly rozdávat kartičky pro sbírání razítek z baru. A za plnou kartičku nabídli speciální balení alkoholových bonbónů.

Lidé se hrnuli do baru a kluci se nestačili divit. Problém byl pouze v tom, že holky ještě nevěděly, jak takové bonbóny udělat. Chvíli se s tím potrápily, ale nakonec se zadařilo a byly na sebe patřičně pyšné.

Kristýna chce udělat jedné dětské skupině při prohlídce radost a bere jí do neveřejné expozice. Jedno z dětí si chce udělat legraci a nechá se v areálu zamknout, když skupina odchází. Všechno sice dobře dopadne a dítě se najde, jenže Kristýně je jasné, že má průšvih. Také počítá s tím, že si to Albert nenechá pro sebe, přestože se tváří, že o nic nejde.

Když je pozvaná na kobereček k Roklové, ani není překvapená. Jenže ve stejnou dobu do kanceláře dojde i Albert a vezme vinu na sebe. To nechápe ani Roklová, ani Kristýna. Teprve později v info centru se průvodkyně dozví, že to nebyl Albert, kdo žaloval, ale že chlapce zahlédla na kamerách ostraha. To se dozvěděl Tauchen, který to oznámil ředitelce. Ač tomu Kristýna ani nechtěla věřit, Albert udělal nezištně (opravdu?) dobrý skutek, když se jí zastal.

Kamil Ovčáček
Kamil Ovčáček | Zdroj: FTV Prima

Marika stále doufá, že se dokáže s Kamilem dohodnout, aby se finančně angažoval v životě dítěte, které za pár měsíců přivede na svět a které je jeho. Kamil ji překvapí – chtěl by ještě jednou zkusit vztah, ale Marika nevěří, že by to byl dobrý nápad.

Viky si pro změnu stěžuje Markovi, že Filipovi pořád naznačuje, že by si možná zkusila něco víc než kamarádství, ale on její signály ignoruje. Je tedy rozhodnutá nadále předstírat, že chce volný vztah. Je jí s Filipem moc dobře a nechce to pokazit.

Zdroj článku:
  • Autorský text