KVÍZ: Seriál ZOO, ověřte si, jak dobře znáte tento seriál

KVÍZ: Seriál ZOO, ověřte si, jak dobře znáte tento seriál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Znáte oblíbený český seriál ZOO, který již několik měsíců vysílá televize Prima? Postavy tohoto seriálu nás přivádějí do prostředí zoologické zahrady ve Dvoře Králové, která se specializuje na chov afrických zvířat. Na pozadí zoologické zahrady se odehrávají jak milostné příběhy a přátelství, tak i intriky, zrady a nenávist.

Hlavními postavami tohoto seriálu jsou Viktorie Janečková a Anna Novotná, kolem kterých se odvíjejí další příběhy. Ústřední linkou byl vždy příběh Viki, která nejdříve začala pracovat jako chůva u bohatého soudce. Později jejich vztah přerostl v něco intimnějšího, a i přes řadu nesnází si k sobě nakonec našli cestu a Viki s ním a jeho dětmi odjela do Belgie, kde mu porodila syna. Bohužel se jejich vztah začal stále více komplikovat a o pár týdnů později Viki zjistila, že ji soudce dokonce podvádí s asistentkou, která stačila také otěhotnět. Nešťastná Viki se tedy vrátila zpět do Dvora Králové, kde se snaží rozjet nový business v oblasti návrhů interiérů. Její bývalý přítel jí však všechny plány zkazí, a tak se Viki musí opět vypořádávat s novými problémy. Po večerech pak stále zpívá v baru u svých přátel, což ji alespoň trochu drží „nad vodou“.

Anička Novotná se hned na začátku seriálu rozhodla, že se nechce stát dědičkou impéria rodiny Novotných a půjde si za svými vlastními sny. Stala se ošetřovatelkou zvířat v zoologické zahradě, kde se nejdříve zamilovala do Alberta Poláka. Brzy však zjistila, že Albert je jen obyčejný sukničkář, a tak svou pozornost zaměřila na Adama, se kterým nakonec také začala chodit. Během jeho dobrodružné expedice do Amazonie se však Anička spřátelila s nových fotografem Filipem. Z její strany se opravdu jedná jen o přátelství, on by však chtěl něco víc...

V posledních dílech seriálu se objevily i nové postavy v podobě Charlieho Rakušana, který do Dvora Králové přijíždí se „svými děvčaty.“ Charlie zaměstnává krásné mladé dívky, dvojčata, jejichž úkolem je svádět bohaté muže a obrat je o nějaké to bohatství. Většinu projektů obstarávají Isabela a Tereza, která musí pracovat v ZOO jako pomocná síla. Obě dívky však potkávají své nové lásky a chtějí se z Charlieho businessu vyvléci. A jak to s nimi dopadne? Na to si pravděpodobně budeme muset počkat ještě pár dílů!

V současné době televize Prima odvysílala již přes 100 dílů. Pojďme se tedy podívat na to, jak moc dobře znáte tento seriál!

 

Zdroj článku:
  • Autorský text