Diskuze

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti
Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat hned několikrát doživotí (což může trvat klidně 700 let), anebo dokonce trest smrti. A přesně k smrti odsouzení vězni mají v „Já jsem vrah“ hlavní roli.
Zpět na celý článek

Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat hned několikrát doživotí (což může trvat klidně 700 let), anebo dokonce trest smrti. A přesně k smrti odsouzení vězni mají v „Já jsem vrah“ hlavní roli.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Světová válka Z II: Hollywoodu už trochu dochází nápady, ale ke smůle diváků je pokračování oblíbených filmů v nedohlednu
27.09.2024

Světová válka Z II: Hollywoodu už trochu dochází nápady, ale ke smůle diváků je pokračování oblíbených filmů v nedohlednu

Před pár lety se v zahraničních magazínech psalo o tom, že by režisér David Fincher mohl přivést do života sequel k zombie filmu Světová válka Z....

Záhadně rychlá prozření v Ulici lezou mnohým na nervy. Lumír je zase jako beránek a Eva ze dne na den dostane rozum
07.06.2024

Záhadně rychlá prozření v Ulici lezou mnohým na nervy. Lumír je zase jako beránek a Eva ze dne na den dostane rozum

Když vás některá postava svým chováním rozčiluje celé týdny, přejete si, aby už konečně dostala rozum. Někdy se to ale stane tak náhle a naprosto...

Arnošt Goldflam a Václav Svoboda z Ulice promluvili o nových epizodách, životě i děvčatech
03.06.2024

Arnošt Goldflam a Václav Svoboda z Ulice promluvili o nových epizodách, životě i děvčatech

Petr Havránek, moderátor Backstage Ulice, vyzpovídal mj. Arnošta Goldflama a Václava Svobodu, poptal se jich na aktuální dějovou linku v seriálu,...

Zítra v Ulici: V úterý se Magda rozhodne jít do výběrka proti Soně a Luboš domluví Vojtovi brigádu
02.09.2024

Zítra v Ulici: V úterý se Magda rozhodne jít do výběrka proti Soně a Luboš domluví Vojtovi brigádu

Soně je třeba zabránit v cestě k moci, to si uvědomuje nejen Otík, ale také Magda s Eddiem, jimž zástupkyně vtrhne na první hodinu tandemu na...

Dvojí verze slavné české pohádky rozdělila Česko. Která je lepší podle vás?
28.09.2024

Dvojí verze slavné české pohádky rozdělila Česko. Která je lepší podle vás?

Jinak je však poněkud temný příběh výborně herecky obsazený a natočený v zajímavých lokalitách. Přestože je označený jako pohádka, jde spíše o...

Cestování v čase podle Josefa Nesvadby bylo s nekalým úmyslem, šlo o vraždu
27.06.2024

Cestování v čase podle Josefa Nesvadby bylo s nekalým úmyslem, šlo o vraždu

Geniální Miloš Macourek byl oblíbený i u režiséra Oldřicha Lipského. Ten ho přizval k práci na scénáři spolu se spisovatelem Josefem Nesvadbou a ve...

Tom Hanks patří k nejserióznějším americkým hercům, ale jeho role z mládí jsou spíš úsměvné
09.07.2024

Tom Hanks patří k nejserióznějším americkým hercům, ale jeho role z mládí jsou spíš úsměvné

Americký herec, režisér, producent a scenárista se narodil 9. července 1956 ve městě Concord v americké Kalifornii jako Thomas Jeffrey Hanks. Než...

Kvíz: Nejkrásnější české pohádky 50. let. Pyšnou princeznu zná každý. Dáte i další?
01.12.2024

Kvíz: Nejkrásnější české pohádky 50. let. Pyšnou princeznu zná každý. Dáte i další?

V letech 1950 až 1959 vzniklo na našem území spoustu nádherných pohádek. Na některé se postupem času zapomnělo, naopak jiné se vysílají dodnes....

Chyby v minisérii o zpěvačce, která chtěla být slavnou a skončila tragicky
04.08.2024

Chyby v minisérii o zpěvačce, která chtěla být slavnou a skončila tragicky

Devítidílný seriál líčí osudy známé zpěvačky Ivety Bartošové, ne vždy se ale striktně drží faktů. Některé věci podávají tvůrci po svém a dopouštějí...

S létem by něco nebylo v pořádku, kdyby se na obrazovkách neobjevili Chalupáři
15.06.2024

S létem by něco nebylo v pořádku, kdyby se na obrazovkách neobjevili Chalupáři

A stejně jako předloni nebo loni, vesmír ještě funguje jak má a Jiří Sovák s Josefem Kemrem budou i toto léto trousit moudrosti a užívat si...

Diskutujte

Nejnovější diskutované