Diskuze

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti
Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat hned několikrát doživotí (což může trvat klidně 700 let), anebo dokonce trest smrti. A přesně k smrti odsouzení vězni mají v „Já jsem vrah“ hlavní roli.
Zpět na celý článek

Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat hned několikrát doživotí (což může trvat klidně 700 let), anebo dokonce trest smrti. A přesně k smrti odsouzení vězni mají v „Já jsem vrah“ hlavní roli.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Police story nebo Karate Kid? Tohle jsou nejlepší filmy Jackie Chana
04.07.2021

Police story nebo Karate Kid? Tohle jsou nejlepší filmy Jackie Chana

Jackie Chan se nejčastěji objevuje jako akční hrdina v bojových či komediálních filmech. Hongkongský herec je světoznámý díky tomu, že veškeré...

Draze vykoupená svoboda: rozvody slavných
30.09.2020

Draze vykoupená svoboda: rozvody slavných

Pořádnou vichřici ve svých financích muselo zvládnout mnoho celebrit v okamžiku, když došlo na rozvod. Ten je sám o sobě nepříjemná záležitost a...

Zlaté oko: Jednu z předních rolí měla obsadit modelka s českými kořeny
01.10.2020

Zlaté oko: Jednu z předních rolí měla obsadit modelka s českými kořeny

Britské špionážní družice zachytí zkázu sibiřského střediska kosmických zbraní Severnaja, které zničil satelit Zlaté oko. Úkolem Bonda je zjistit,...

Tajemná řeka: Jaký skutečný příběh stojí za děsivou scénou při únosu malého Daveho pedofily
01.10.2020

Tajemná řeka: Jaký skutečný příběh stojí za děsivou scénou při únosu malého Daveho pedofily

Dave Boyle, Jimmy Marcus a Sean Devine jsou kamarádi už od dětství. Jednoho dne dva pedofilové unesli malého Daveho - ten sice po čtyřech dnech...

Lovecraftova země: seriál inspirovaný rasistickým spisovatelem je plný černochů
15.09.2020

Lovecraftova země: seriál inspirovaný rasistickým spisovatelem je plný černochů

Lovecraft měl po většinu svého života rasistické a xenofobní názory. I přesto jsou hlavními postavami seriálu černoši a otevírá se tu mimo jiné...

K získání hlavní role už většinou talent a hezká tvář nestačí. Co musely slavné herečky kvůli roli podstoupit
08.12.2020

K získání hlavní role už většinou talent a hezká tvář nestačí. Co musely slavné herečky kvůli roli podstoupit

Herecká profese přináší také nutnost učit se nové věci a být stále v dobré fyzické kondici. Některé herečky se musely podrobit hodně intenzivnímu...

Režisér Šarlatána Marek Epstein oslavil 45 let. Tyto filmy jej proslavily
02.10.2020

Režisér Šarlatána Marek Epstein oslavil 45 let. Tyto filmy jej proslavily

V současné době máte možnost v kinech zhlédnout film, ke kterému napsal scénář Marek Epstein. Samozřejmě se jedná o film o životě léčitele Jana...

Jessica Fletcherová ze seriálu To je vražda, napsala letos oslaví 95. Jako mladou začínající herečku byste jí nepoznali
27.08.2020

Jessica Fletcherová ze seriálu To je vražda, napsala letos oslaví 95. Jako mladou začínající herečku byste jí nepoznali

Angela Lansbury je známá především hlavní rolí v populárním komediálním krimi seriálu To je vražda, napsala. Jak se ale představitelka Jessicy...

Lady Gaga překvapí v roli organizátorky vraždy svého bohatého manžela, dědice módního impéria Gucci
22.08.2020

Lady Gaga překvapí v roli organizátorky vraždy svého bohatého manžela, dědice módního impéria Gucci

Vražda Maurizia Gucciho, dědice miliardářského módního impéria GUCCI, se dočká filmového zpracování. Jde o událost z roku 1995 a příběh si vyhlédl...

Jak se dnes má Eva Longoria, představitelka jedné z hlavních rolí populárního seriálu Zoufalé manželky
08.10.2020

Jak se dnes má Eva Longoria, představitelka jedné z hlavních rolí populárního seriálu Zoufalé manželky

Výrazná kráska Eva Longoria se narodila v roce 1975 v Texasu rodičům s mexickým původem. Jako jediná z rodiny má tmavé vlasy, oči a pleť. Proto si...

Diskutujte