Diskuze
Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti
Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti
Možná jste zmeškali
Zemřela Brigitte Bardot, jedna z posledních hereckých ikon, která se rozhodla bránit ty, kterým lidé nenaslouchají
Ve svých pouhých 21 letech skandalizovala cenzory a okouzlovala publikum. Její svobodomyslný výkon ve filmu ...a Bůh stvořil ženu z roku 1956,...
Kvíz: Tohle zvládnou jen ti, co poznají herce i bez jména. 10 otázek vám srazí sebevědomí na nulu
Spojit si herce s filmem, když znáte roli i název filmu může být náročné. Co teprve, když máte k dispozici jen několik málo indícií? Projdete naším...
RETROKVÍZ: Pamatuješ si Marečku, podejte mi pero lépe než tvůj učitel češtiny?
Film Marečku, podejte mi pero! z roku 1976 v režii Oldřicha Lipského je zásobárnou vtipných hlášek a scén, z nichž humor jen tak nevyčpí....
Silvestr Lukáše z Ulice: O půlnoci chodí krmit ovce, žena ujíždí se psím spřežením
V poslední letošní epizodě pořadu Backstage Ulice se dozvíte, jak tráví silvestra Jiří Maryško, představitel Lukáše Choda, na co se můžeme těšit v...
Zítra na ČT jedna poběží nejlepší Svěrákova komedie. 90 % Čechů bohužel netuší, že vůbec existuje
Dva důchodci, jedna domácnost a nekonečný souboj mezi pořádkem a životním chaosem. Televizní komedie Utopím si ho sám patří mezi nenápadné poklady...
Herec vietnamského původu má českou přítelkyni a české jménu mu vybrala chůva
Lukáš Duy Anh Tran má vietnamské kořeny, ale českou přítelkyni. Jak to tomuto nesourodému páru doma klape? Co na jejich vztah řekli rodiče? A kde...
Farma Vojty Kotka: Poznejte okamžik, kdy se radost z práce mění v lekci, kterou nikdo nechce zažít
Dojde také na vyjížďku na koních navzdory tomu, že pan Kavka přijel moc brzo a dožadoval se práce. Měl pracovat s malým bagrem. Šikovnému Vojtovy...
Zítra v Ulici: Ve středu se herečka promění ve žluťoučkou kouli. Předvede bláznivé kreace
Se Soňou Čechovou bude zase jednou veselo. Jak se zdá, falešné Sladké mámení nebylo ani zdaleka vrcholem. Tahle komediantka má na mnohem víc a už...
AZ-kvíz: Snadné u televize, těžké na vlastní kůži. Jen mistři zvládnou naši verzi
Pusťte se do dalšího z mnoha našich kvízů inspirovaných oblíbenou vědomostní soutěží AZ-kvíz. Zjistíte, jak rozsáhlé jsou vaše vědomosti, užijete...
Toto je nejvtipnější komedie 20. století. Kdo ji neviděl, je ostuda všech Čechů
Stačil jeden hloupý vtip a z obyčejného činžáku se stal válečný prostor. Zítra to roztočíme, drahoušku... je komedie o sousedech, kteří se berou...
Diskutujte
- Noví kluci v Ulici: Marek a Matěj vs. Kalinova nezvladatelná fyzika
- Dobrodružství kriminalistiky: Oblíbená vraždící technika pomocí jedu proslavila Marii Lafarge
- Zlatá labuť: Rudolf se mění, k nelibosti Ireny, před očima a Markéta má další tajnosti
- KVÍZ: Seriál Chalupáři se i po letech těší velké oblíbenosti. Z našeho kvízu poznáte, jakými znalci Chalupářů jste vy
- Ulice: 4 chyby, nad kterými možná také nevěřícně kroutíte hlavou
- Tento týden v Ulici: Zoufalé činy nešťastných dětí i utrápených rodičů
- Půlnoční zpověď: Herci Taclík a Příkazký tvoří podivnou policejní dvojici, nic společného nemají ani v reálném životě
- Vojtěch Machuta dočasně odchází z Ulice. Bude dohlížet na výcvik pilotů
- Kvíz: Na lovu – Belladonna se vyzná v dějepise, zeměpise i bulváru. V těchto otázkách chybovala
- Jan Holík z Ulice exceluje i v divadle, kde odhaluje svůj komediální talent