Diskuze

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti

Netflix: Dokumentární seriál „Já jsem vrah“ je fascinující expedice za skutečnými vězni odsouzenými k smrti
Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat hned několikrát doživotí (což může trvat klidně 700 let), anebo dokonce trest smrti. A přesně k smrti odsouzení vězni mají v „Já jsem vrah“ hlavní roli.
Zpět na celý článek

Tresty v Americe mohou být velmi kruté. V Evropě je nejvyšší trest doživotí, a to trvá jen několik desítek let, přičemž v Americe můžete dostat hned několikrát doživotí (což může trvat klidně 700 let), anebo dokonce trest smrti. A přesně k smrti odsouzení vězni mají v „Já jsem vrah“ hlavní roli.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Úterý v Ulici: Ze strachu z rakoviny Gábina odloží kontrolu a Soňa zraní city obézní studentky
30.10.2023

Úterý v Ulici: Ze strachu z rakoviny Gábina odloží kontrolu a Soňa zraní city obézní studentky

Šimon a Gábina jsou jako spráskaní psi. On se trápí kvůli Valerii, navíc pohoří u další písemky z fyziky. Gábina se zase jako čert kříži bude...

Celebrity pod lupou: Hodně divoká životní jízda Miroslava Etzlera skončila v bezpečném přístavu
22.10.2023

Celebrity pod lupou: Hodně divoká životní jízda Miroslava Etzlera skončila v bezpečném přístavu

Populární herec, který navenek působil vždy jako suverén, byl však v nitru plný strachu a nejistoty, a tak si na pomoc vzal alkohol. Ženy ho...

Dva seriáloví krasavci o sobě dávají vědět. Jeden se dostal na trh nezadaných, druhý si spokojeně přede ve vztahu s kuchařkou
29.08.2023

Dva seriáloví krasavci o sobě dávají vědět. Jeden se dostal na trh nezadaných, druhý si spokojeně přede ve vztahu s kuchařkou

Šimon Bilina (28) patří k obletovaným hercům, a to především kvůli roli Haďáka ze seriálu ZOO. Ale až do začátku prázdnin neměly fanynky u herce...

Čtvrteční Ulice: Sylva všem vytře zrak, Magda bude bojovat s dřezem a Julie vypustí do světa svou knihu
23.08.2023

Čtvrteční Ulice: Sylva všem vytře zrak, Magda bude bojovat s dřezem a Julie vypustí do světa svou knihu

Ve čtvrtek Sylva přijede do Prahy a uvede věci na pravou míru. Tony a Dominika pochopí, že se ohledně článku zmýlili. Prokop také udělal chybu,...

Dnes v Ulici: Cesty dvojčat Dvořákových se rozcházejí. Stejně jako názory Ivy a Roberta na kouření
02.10.2023

Dnes v Ulici: Cesty dvojčat Dvořákových se rozcházejí. Stejně jako názory Ivy a Roberta na kouření

Když do Ulice vstupovala dvojčata Marek a Matěj, slibovali scénáristé, že řádně zamíchají kartami. Doteď ale spíše jen stmelili učitelský sbor,...

Příští týden v Ulici: Zjitřené emoce u Klímových, nová postava v životě Moniky a detektiv Milošek
21.10.2023

Příští týden v Ulici: Zjitřené emoce u Klímových, nová postava v životě Moniky a detektiv Milošek

U Klímových to příští týden bude pořádně vřít. Iva se chytne nejenom s Vítkem, ale i s Robertem. Naštěstí pochopí, že toho nejlepšího chlapa má...

Herec Patrick Dempsey v roli nejpřitažlivějšího muže roku 2023
02.12.2023

Herec Patrick Dempsey v roli nejpřitažlivějšího muže roku 2023

Časopis People každoročně vyhlašuje největšího fešáka na světě a Patrick Dempsey se už téměř před dvaceti lety hned dvakrát k tomuto titulu...

Hrdinové Ulice dostanou v roce 2024 slušně naloženo. Iva zvažuje potrat, Soňa podrazí Magdu pro její dobro
07.01.2024

Hrdinové Ulice dostanou v roce 2024 slušně naloženo. Iva zvažuje potrat, Soňa podrazí Magdu pro její dobro

Takovou novoroční nadílku si Iva rozhodně nepředstavovala. Kdyby tušila, že bude muset řešit těhotenství, snad by dala přednost obávané menopauze....

Čtvrtek v Ulici: Slávek má Milenu přečtenou a pranic nepomáhá, že na ni Kaštan pěje ódy
06.12.2023

Čtvrtek v Ulici: Slávek má Milenu přečtenou a pranic nepomáhá, že na ni Kaštan pěje ódy

Milena se cítila být velkou podnikatelkou. Před potřebami zaměstnanců dala přednost vlastním a pořídila si drahý mobil i luxusní kabelku. Její...

Videokvíz: Zjistěte, jak dobře znáte české filmy a připomeňte si legendární scény
10.08.2023

Videokvíz: Zjistěte, jak dobře znáte české filmy a připomeňte si legendární scény

Mezi českými, respektive československými filmy nalezneme notoricky známá dramata i komedie, které viděl snad každý z nás přinejmenším milionkrát a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované