Marek Němec v nové roli podvodníka v seriálu ZOO

Marek Němec v nové roli podvodníka v seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marek Němec je nejen skvělý divadelní herec, ale zamilovali si ho také davy seriálových fanoušků. Nově ho budeme potkávat také v seriálu ZOO. Na jaký charakter v jeho podání se můžeme těšit tentokrát? 

Marka Němce znají seriáloví fanoušci především jako trochu podivínského asociálního doktora Davida Hofbauera ze seriálů Modrý kód, Sestřičky a 1. mise, který má ale dobré srdce a je opravdu skvělý lékař. Poslední díly těchto seriálů už byly odvysílány a mnoho fanoušků Marka Němce se obávalo, že už se s ním na televizních obrazovkách pravidelně potkávat nebudou. Naštěstí tomu tak ale nebude a my ho začneme potkávat v divácky velmi oblíbeném seriálu ZOO. 

 

Koho bude Marek Němec v ZOO hrát? Jaký bude jeho charakter? Jeho postava si říká Charlie a jedná se o malého podvodníčka, který dává přednost vydírání a podvodům před těžkou prací. Je velmi elegantní, šarmantní a vychytralý. Potkávat ho bude vždy upraveného v elegantní vestičce. Do seriálu přijde spolu se sestrami Tes a Izy, což jsou sestry Viky Janečkové (ta o nich ale nevěděla). I když se nejedná o čistě kladnou postavu, divačky si ho zajisté opět zamilují. 

Eva Burešová a Štěpán Benoni, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

A jak se vlastně podvodníček Charlie živí? Je obklopen věrnými lidmi, kteří mu pomáhají získat kompromitující informace na nejrůznější významné a bohaté lidi v jeho okolí. A jak nakládá s těmito informacemi? Samozřejmě ve svůj prospěch.

Díky kompromitujícím informacím dané lidi vydírá a získává tak nemalé peníze. Charlie žije s dvojčaty Izy a Tes a ty mu také ochotně pomáhají v jeho levotách. Charlie, Izy a Tes vnesou do seriálu nový vítr a velmi zajímavě zamíchají s dějem. Již nyní se můžeme těšit na nové scény s touto sestavou, které budou zajisté plné humory a také napínavých chvil. Jaké další postavy asi v seriálu ovlivní? Zajisté to bude Viky Janečková, která je sestrou Charlieho kumpánek.

Jak s dějem zamíchá ale samotný Charlie, to se budeme muset nechat překvapit. Jedno je ale už teď jisté. V poprázdninových dílech nás čeká hodně zvratů a také napínavých a vtipných chvil.  

Zdroj článku: