Na tyhle filmy se nedívejte sami: Nejlepší filmy s duchy, o kterých jste možná ještě neslyšeli

Na tyhle filmy se nedívejte sami: Nejlepší filmy s duchy, o kterých jste možná ještě neslyšeli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Horory s duchy patří mezi nejoblíbenější strašidelné filmy. Každý z nás aspoň jednou řešil nadpřirozené věci, a tak není divu, že se rádi necháme vystrašit duchy z filmů, které jsou údajně natočené podle skutečných událostí. Následující možná ještě neznáte, ale podle nás a serveru oprahdaily.com se vyplatí se na ně kouknout.

A Tale of Two Sisters

I když budete tento film sledovat za denního světla, neznamená to, že se ho nebudete bát. Děj se točí kolem dvojice sourozenců, kteří jsou mučeni dlouhovlasou postavou bez obličeje. „A Tale of Two Sisters“ je mrazivý korejský příběh, který vás dokáže vyděsit se strašidelnými tonálními kompozicemi a nečekanými jumpscares. Po zhlédnutí si můžete být jistí, že přehodnotíte temná zákoutí své domácnosti.

Pokoj 1408

Převzato z povídky od Stephena Kinga, „Pokoj 1408“ je pohlcujícím thrillerem, ve kterém hraje fantastický John Cusack cynika nevěřícího v paranormální jevy. Proto se živí odhalováním strašidelných příběhů a strašidel. Jeho nejnovější úkol: prokázat, že hotel Dolphin je pouze místem k odpočinku, a nikoli nechvalně známým ohniskem paranormálních aktivit. Asi uhodnete, jak to pro našeho nevěřícího hrdinu skončí.

Lake Mungo

Příběhy zármutku se hodí k žánru hororu. Tento australský strašidelný film byl natočen jako pseudo-dokument, využívá nestabilní kameru a rozhovory s rodinou, která truchlí nad smrtí své šestnáctileté dcery. No a aby byl „skutečný“ horor ještě strašidelnější, bojuje rodina s přítomností nadpřirozené bytosti, která se nyní usadila v pokoji zesnulé dcery.

Zdroj: