Chcete se v kině bát? Film Halloween zabíjí nažene podzimní hororovou náladu.

Chcete se v kině bát? Film Halloween zabíjí nažene podzimní hororovou náladu.
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hororový snímek z období svátku Halloween je nejlepším tipem kina pro všechny, kteří se rádi bojí a zároveň milují podzimní, ponurý čas. Film Halloween zabíjí je právě v kinech – a vy se můžete těšit na děsivé momenty z této oblíbené hororové série.

Čas Halloweenu je neúprosný

Halloween zabíjí je pokračováním úspěšných hororových snímků o zabijákovi s legendární bílou maskou. Michael Myers je vrahem, před kterým Laurie Strode stále uniká, nyní se však rozhodne změnit taktiku a nalákat vraha do pasti. Past byla sice téměř dokonalá, z hořícího domu se však Michael dostal. V té době nastává čas Halloweenu a šedé ulice se začínají hemžit výzdobou i koledníky. Michael je opět ve svém živlu, a tak zabíjí jednu oběť po druhé.

Laurie se však rozhodne, že když vraha dokázala téměř porazit už jednou, zvládne to znovu. Přesvědčí všechny hrůzou vystrašené obyvatele městečka, aby se Michaela nebáli a čelili spolu s ní tomuto neúprosnému halloweenskému vrahovi.

Halloween zabíjí bude mít i pokračování

Režisér David Gordon Green se rozhodl, že příběh tohoto vraha bude perfektně naplánovanou trilogií, přičemž film uvedený právě teď v kinech je druhým dílem. Můžete se proto těšit i na poslední, třetí díl s názvem Halloween končí, jehož premiéra se plánuje na příští rok.

Natáčení snímku bylo velmi systematické, a tak netrvalo příliš dlouho. Celý film se natáčel od 12. září do 3. listopadu 2019. Veškeré scény jsou z prostředí Severní Karolíny a Chicaga. V tomto filmu si měl zahrát také oblíbený herec Paul Rudd, který nakonec roli odmítl kvůli filmu Krotitelé duchů.

Zajímavostí také je, že rekvizity (dýně, zelené čarodějnice nebo kostlivci) jsou totožné s rekvizitami filmu Halloween 3 z roku 1982.

 

Zdroj: