Michael Myers je zpět a je naštvanější než kdy předtím: „Halloween Kills“ šokuje již s prvním trailerem

Michael Myers je zpět a je naštvanější než kdy předtím: „Halloween Kills“ šokuje již s prvním trailerem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michael Myers, němý vrah milující 31. října, je zpět a počet jeho obětí bude pravděpodobně tak vysoký jako v žádném dalším filmu. V první upoutávce na nejnovější díl známé hororové série „Halloween Kills“ uvidíme tolik mrtvých, že nemůžeme držet krok s počítáním.

Bohatá filmová historie

Téma „Halloween“ je pro historii hororových filmů důležitý: Originál z roku 1978 byl jedním z prvních představitelů tzv. slasher filmů, tedy snímků, kde jde hlavně o brutální zmasakrování lidí s bohatým prolitím krve. Následovalo několik pokračování a dva remakey. V roce 2018 na scénu náhle vstoupil David Gordon Green a představil nám svou vlastní verzi „halloweenského“ pokračování.

„Halloween“ z roku 2018 přímo souvisí s prvním filmem a přinesl zpět kultovní hvězdu Jamie Lee Curtisovou. Snímek měl obrovský úspěch a stal se oblíbeným i u kritiků. Celkem vydělal přes 255 milionů dolarů, a to s rozpočtem pouhých 10 milionů. Je samozřejmé, že byla okamžitě oznámena další dvě pokračování „Halloween Kills“ a „Halloween Ends“.

První trailer pro „Halloween Kills“

Zabít Michaela Myerse není jen tak.

Laurie Strodeová (Jamie Lee Curtisová) a její dcera Karen (Judy Greerová) si na konci předešlého dílu myslely, že poslaly sériového vraha Michaela Myerse (Nick Castle) jednou provždy do pekla (zavřeli ho do sklepa a zapálili dům). Ale jak nyní odhaluje upoutávka na „Halloween Kills“, vrah s maskou bez zranění vyjde z planoucího baráku a bez okolků brutálně zabije blížící se hasiče.

Skutečnost, že se Myersovi podařilo znovu uniknout, se nechává místní policii poměrně klidnou, a tak obyvatelé Haddonfieldsu brzy vyjdou do ulic, aby vyjádřili své pobouření, že vrah je stále na svobodě. Ale Myers ani nepomyslí na to, že by přerušil svou vražednou orgii.

Znovu nás tedy čeká brutální horor, u kterého se nejen budeme trochu bát, ale taktéž se budeme ptát, jak je možné, že ten Myers prostě všechno přežije. Je to vůbec člověk? Nebo se jedná o loutku samotného ďábla?

Zdroj: