Vražda na jachtě (2019): Hollywoodská vražda na jihu Evropy, která baví a má spád strhla na Netflixu rekord

Vražda na jachtě (2019): Hollywoodská vražda na jihu Evropy, která baví a má spád strhla na Netflixu rekord
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Staří známí Adam Sandler a Jennifer Annistonová si zahráli opět spolu v čele akční komedie s detektivním nádechem. Svižná podívaná, ve které nemáte šanci najít vraha.

Kriminální komedie s prvky parodie z produkce společnosti Netflix měla u diváků velký úspěch. Když herce scénář baví, jde to na filmu znát. Annistonová se Sandlerem se sešli již v komedii Zkus mě rozesmát z roku 2011. Herci jsou v soukromí dobří přátelé a na plátně tvoří skvělé duo. 

Zde představují unavené manželé – vysloužilého policistu Nicka a jeho manželku Audrey, kteří se rozhodnou zažehnat manželskou krizi výletem do Evropy. Během letu potkávají šarmantního britského šlechtice, který je pozve na milionářskou jachtu svého výstředního strýce, kde se ani chvilku nenudí. Strýc je totiž záhadně zavražděn a jedna vražda střídá druhou. Manželský pár se musí dát zanedlouho na útěk, protože veškeré stopy svědků vedou právě k nim. Podaří se jim od zločinu očistit a najít vraha? 

Kromě hvězdného manželského páru si ve filmu zahrály další známí herci jako Gemma Artertorn, Terence Stamp nebo David Walliams. 

Pohodovou atmosféru ve filmu dotváří nádherné záběry francouzských, španělských a italských měst. Natáčelo se v Miláně, Monacu nebo v Monte Carlu. 

Film na Netflixu strhl nový rekord ve sledovanosti. V prvních dnech po premiéře americkou komedii zhlédli lidé na více než třiceti tisících účtech.