Diskuze

Zastánci zákonu o manželství pro gaye a lesby. Zákon lásky přichází

Barbora Chaloupková, tvář dokumentu V síti (2020) se vrací na plátna, tentokrát se svým režisérským dokumentem. Mapuje legislativní cestu zákona o manželství pro všechny.
Zpět na celý článek

Barbora Chaloupková, tvář dokumentu V síti (2020) se vrací na plátna, tentokrát se svým režisérským dokumentem. Mapuje legislativní cestu zákona o manželství pro všechny.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dnes v Ulici: V Ulici panuje hádavá nálada, hádají se Marečkovi i Petr s Magdou a Luďkovi leží v žaludku Rosťa
14.04.2025

Dnes v Ulici: V Ulici panuje hádavá nálada, hádají se Marečkovi i Petr s Magdou a Luďkovi leží v žaludku Rosťa

V Ulici panuje napjatá atmosféra. Pohádá se Kryštof se svou mámou, a to kvůli Bětě. Do hádky se dostanou také Magda s Petrem poté, co načapají...

S kým žije Martin Hofmann? Po skandálu s Čvančarovou našel štěstí v utajení
01.06.2025

S kým žije Martin Hofmann? Po skandálu s Čvančarovou našel štěstí v utajení

Martin Hofmann si své soukromí střeží. Kdysi žil šest let s herečkou Jitkou Čvančarovou, ale když se ukázalo, že ji podvádí, vztah skončil. Před...

Přichází drama v Ulici: Ve středečním díle čeká peklo Soňu i Vlastu
13.05.2025

Přichází drama v Ulici: Ve středečním díle čeká peklo Soňu i Vlastu

Konečně i na Soňu jednou dojde v tom, aby si prožila skutečný den blbec. Ani Vlastička nebude mít zrovna příjemnou středu, o to se postará její...

Nová česká kriminální minisérie začíná stylově dnes, pátek třináctého
13.06.2025

Nová česká kriminální minisérie začíná stylově dnes, pátek třináctého

S minisériemi se na streamu roztrhl pytel. Tvůrci se rozhodli pro kratší seriály, které dávají větší prostor pro děj než film, ale zároveň jsou...

Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili
06.04.2025

Podívejte se, zda byste v korpulentní dámě, která před pár dny oslavila 64 let, poznali nádhernou herečku, o které muži snili

Kdysi nadějná filmová hvězda se dnes občas objeví ve slovenských seriálech a jinak je uznávanou divadelní herečkou. Svá kila navíc neřeší a stále...

Tyto herecké dvojice se mimo kameru nesnášely, ale osud je svedl dohromady
01.06.2025

Tyto herecké dvojice se mimo kameru nesnášely, ale osud je svedl dohromady

I když se na televizní obrazovce zdá, že někteří herci mezi sebou mají skvělou chemii, realita za kamerou může být jiná. Někteří slavní kolegové si...

Znáte ji jako miláčka 80. let. Takto vypadá dnes, ve svých 65 letech
08.06.2025

Znáte ji jako miláčka 80. let. Takto vypadá dnes, ve svých 65 letech

Světlana Nálepková brzy oslaví své 65. narozeniny, ale duchem zůstává stále mladá. Těsně před šedesátkou se rozhodla pro tetování a hodně se také...

Vzpomínáte si na krásnou Sandy z Pomády? S Dannym se neviděla třicet let a život se s ní rozhodně nemazlil
28.05.2025

Vzpomínáte si na krásnou Sandy z Pomády? S Dannym se neviděla třicet let a život se s ní rozhodně nemazlil

Olivia Newton-John neměla moc jednoduchý život a ani velká popularita filmu Pomáda ji šťastnou neudělala. Zatímco John Travolta se chytil...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Survivor 2025: Pája nemá u Fénixů nárok na jídlo a Ivanka je pro kmen zrádkyní
08.04.2025

Survivor 2025: Pája nemá u Fénixů nárok na jídlo a Ivanka je pro kmen zrádkyní

Pája po příchodu k Fénixům čelí nedůvěře a podezření z možné sabotáže v soubojích. Kmen ho nechce živit! Kritice je podrobena také Ivanka za svůj...

Diskutujte

Nejnovější diskutované